|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים!
הייתי שמח אם אלה מביניכם שמבינים בנושא של חיטוב יעזרו לי פה. אני מתאמן כבר 3 חודשים. שקלתי בהתחלה 103, עם אימונים ותזונה ירדתי ל89. אני מתחיל להרגיש שאני כבר לא מתקדם, אז מי שעבר את זה כבר ויכול לתת טיפים, יכול מאוד לעזור. אז הנתונים שלי הם ככה: גובה - 1.80 משקל- 89 גיל- 18 התפריט שלי בנוי בעצם מכלל אחד. לאכול פי 1.8 גרם חלבון מהמשקל. שותה בערך 2 ליטר מים ביום. בוקר (8-00) - 2 פרוסות לחם מלא + כפית טחינה + 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן צהריים ( 11-00) יוגורט 1 וחצי אחוז + 2 כפות גרנולה (13-30) - קוטג' 3% + פרי- תפוח\תפוז\בננה (17-00) - טונה במים + תפוח + 2 כפות גרנולה (בדרך כלל זאת הארוחה שאחרי האימון) (18-30) - 6 כפות של אורז מלא\ פסטה מלאה\ קינואה + 150 גרם חזה עוף\ נתח של דג ערב (21-30) - 4 חלבונים של בייצים (אפשרות לחביתה עם כפית שמן) + 2 חתיכות פסטרמה דלת שומן כל התכנית משולבת עם תכנית אימונים שנקראת tabata, אם יצא לכם להכיר, טוב לחיטוב. ובכל זאת, מרגיש כאילו נתקעתי, קשה להתחטב ולרדת. תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי ..
אהבתי את ה כפות גרנולה או ואט אבר חח קיצר.. אם אתה מרגיש שאתה לא מתקדם תנסה להעלות במסה קצת... ואז לחזור לחיטוב.. בשפה שלך ...:4 כפות גרנולה.. סבבה?... נסה להעלות במסה ,לאכול קצת יותר להתאמן גם יותר.. עכשיו- אוכל שמעלה במסה ובשרירים זה בעיקר בשר, וחלבונים כמובן אבל בשר!! לא לשכוח!! אחרי חודש חודש וחצי.. תחזור לתפריט שלך ותראה התקדמות במסת השרירים וכו' (גם בחיטוב) ארוחות נכונות חשובות מאוד.. אגב- תנסה להכניס ירקות לתפריט !! חשוב מאוד !! שמחתי לעזור ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין יותר בעקביות ואחידות. מאשר בכלל שאמרת..
אם תהיה יותר רציף בתפריט שלך ובמאכלים אתה גם תהיה יותר "עם היד על הדופק" . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() ^ מסכים אם יש עצירה בירידה זה נורמאלי במיוחד אחרי שכבר ירדת 15 קילו עצירה בירידה במשקל זה נורמאלי
אפשרות שנייה לעצירה במשקל זה רמות קורטיזול גבוהות -בדרך כלל קורה אם אתה לא אוכל מספיק או מתאמן יותר מדיי ובמקרה כזה צריך לנוח קצת עם אימוני אירובי וחשוב גם לישון טוב הגוף צריך את המנוחה שלו ואחרי שבוע להמשיך את תהליך החיטוב והכל יהיה יותר טוב תאכל את הכמות קלוריות שאתה צריך אל תקצץ יותר מדיי ואם אתה מקצץ בפחמימה אתה צריך להוסיף את הקלוריות בשומן איכותי או בחלבונים ופעם בשבוע תעשה יום שאתה אוכל הרבה פחמימות (העמסה) ותוריד קצת באותו יום מהחלבון ומשומן תקרא מאמרים על קארב סייקלינג זה עוזר מאסה זה ממש לא התשובה ואם אתם לא מבינים אז אל תזרקו סתם שטויות באוויר אל תבלבלו אנשים אחרים גם להוסיף ספורט זה לא תמיד התשובה יכול להיות גם שזה הסיבה לעצירה תעשה תחשבון שלך שאתה לא מגזים עם אירובי ושאתה אוכל מספיק שומן ומספיק אוכל כי סך הכל עצירה זה נורמאלי וכמו שאמרו מעליי אל תוותר - תמשיך ותתמיד בתפריט ותקרא מאמרים קצת לגבי הנושא של דיאטות וספורט דרך אגב על כמה אחוז שומן אתה כרגע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העצות.
איתי עוד לא בדקתי ממש, אבל זה נראה שאני עומד על 13%~ , אתה יכול לראות באלבום גם |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() הגעת לתוצאות יפות ממש לדעתי למה להמשיך ? לא כדאי לעבור למאסה ? או שחשוב לך להגיע בשיא החיטוב לקיץ ?
וכן אתה משו כמו 11-13 אחוז ככה לא נראה שיש עלייך שומן מיותר יותר מדיי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה פועל על פי כלל של 1.8 גרם חלבון לכל ק"ג והתפריט שלך לא מתקרב לזה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעת לעזעזל שהוא לא מתקרב? |
|
![]() |
![]() |