|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו יש דבר שנורא מעניין ומטריד אותי, זה התקופה של סיום החיטוב.
תמיד בכל פעם שאני מסיים חיטוב אני מוצא את עצמי מעלה שוב במשקל ורובו נוזלים ואני לא מבין מה אני עושה לא בסדר. השאלה היא איך אפשר להתאושש מחיטוב ללא לעלות במשקל לאחר מכן ? למשל לאחר שאני מסיים חיטוב דל פחמימה וישר חוזר לנטרלי ומעלה עוד פחמימות, אני מוצא את עצמי צובר שוב נוזלים בגוף שנורא מציקים לי ונותנים לי מראה שונה ... איך אפשר להתאושש מחיטוב מבחינת תזונה ואימונים מבלי לעלות במשקל ? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה? מישו? בבקשה זה חשוב !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה חיטוב דל פחמימה אתה מרוקן מנוזלים.. כשאתה מעלה פחמימות אתה גם מחזיר את הנוזלים.. אי אפשר להתחמק מזה.. תחטב עוד פשוט עד שתהיה מרוצה גם מאיך שאתה אחרי הנוזלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי... אבל השאלה שלי היא גם איך אני חוזר לשגרה רגילה מבחינת אוכל ואימונים? הבנתי שצריך באוכל לעלות לאט לאט בפחמימה.
עכשיו בחיטוב אני עושה אירובי כדי להגדיל את הגירעון, אבל שאני מסיים עם החיטוב אני מעדיף לשמור על עצמי מבלי לעשות אירובי מכיוון שאני שונא אירובי .. יש אפשרות לשמור על הקיים מבלי לעשות אימוני אירובי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שתי תמונות... מתקרב לסיום תקופת המאסה | Big_D | גלריות הגולשים | 8 | 16-05-11 23:22 |
תמונות מסיום חיטוב- התחלת מסה! | mantana | גלריות הגולשים | 9 | 16-05-09 18:37 |
תמונות מסיום חיטוב ; התחלת מסה | OmriF | גלריות הגולשים | 125 | 17-01-09 18:39 |
עצה לסיום החיטוב .. | AviSerorr | תזונה ותוספים | 11 | 27-11-08 20:21 |