|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
שמי רז, בן 22 גובה 1.80 משקל: 79 ק"ג. אני מתאמן כשנה בחד"כ ולפני כמה חודשים עברתי לתוכנית אימונים מתקדמת יותר a/b/c/d באופן הבא: A- רגליים b - ידיים c- גב+כתפיים d- חזה לפני תוכנית האימונים הזו הייתי מתאמן a/b. אני מתאמן בחד"כ 4 פעמים בשבוע כשבעצם יוצא לי לעבוד על כל קבוצת שרירים פעם אחת בלבד. השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לקחת את תוכנית האימונים המתקדמת יותר שבנו לי ולהפוך אותה ל ab, על מנת שאני אעבוד על אותם שרירים יותר מפעם אחת בשבוע. כמובן שאני אמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע. תודה מראש על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() לדעתי ומניסיוני האישי, ab הרבה יותר יעיל למתאמן טבעי מאשר abcd.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מיותר פיצול כל כך קיצוני, גג גג גג abc וגם זה פחות טוב מab לטעמי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה שלי היא אחרת, כמה אחוז ממשקל הגוף שלך אתה עושה בסקוואט וכמה אחוז ממשקל הגוף שלך אתה עושה בדדליפט....
רוטינה מפוצלת, זה לאנשים עם נפחי אימון עצומים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב ש-FBW הרבה יותר יעיל לטבעי.
רג פארק, בודי בילדר אגדי לפני תקופת הסטרואידים: http://en.wikipedia.org/wiki/Reg_Park היה עובד FBW תכניות ספליט אלה המצאות של פוסט תקופת הסטרואידים. אין שום סיבה פיזיולוגית (אלא אם כן אתם מגיעים לכשל באימונים שלכם), של לעשות ספליט רוטין. 99% מהמתאמנים שראיתי, יכולים להגיע לכל מטרה (חיטוב/מסה/כח) רק על ידי: סקוואט, דדליפט ובנץ'. אין שום סיבה שבעולם, לעשות משהו אחר. שלושת התרגילים האלה, הם הבסיס של הכל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת שאני לא מבין מה פסול לעשות את התכנית ומה עושה אותה לא יעילה לאנשים טבעיים וכאלה שלא על חומרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() AxBxAxB עצימות גבוהה
A- רגלים , חזה , יד קדמית B - גב , כתפיים , יד אחורית או A,x,B,x,A1,B1,x //עצימות גבוהה A- רגלים , חזה , יד קדמית B- גב , כתפיים , יד אחורית // עצימות נמוכה A1- רגליים , חזה , יד אחורית B1- גב , כתפיים , יד קדמית ABCD מתאים לאנשים ברמה גבוהה בתחום פיתוח הגוף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעשות: Abcd abc ab abcde fbw השאלה מה יחזיר לך הכי טוב את ההשקעה על הזמן. או מה יתן תוצאות הכי טובות ביחס לזמן שבו אתה נמצא בחדר כושר. ומה שיתן לך את התוצאות הכי טובות, במיוחד אם אתה מתחיל זה fbw. כי, הגוף מצליח להתאושש מהעומס מאימון לאימון. ברגע שהגוף לא יהיה מסוגל להצליח להתאושש, אתה יכול לעבור ל-ab. וכך הלאה. עכשיו, עד שלא הגעת בסקווט ודדליפט למשקל גוף שלך ואפילו יותר, אין שום סיבה לעשות תרגילים אחרים. זה לא יעיל. כך שאני ממליץ לעשות אימון ולהכיל בתוכו לפחות סט אחד של סקוואט, סט אחד של דדליפט וסט אחד של בנץ'. בשביל הנפח אתה יכול לעשות מקבילים 25 חזרות על כמה סטים שצריך מבלי להגיע לכשל ומתח 25 חזרות על כמה סטים שצריך מבלי להגיע לכשל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים abcd | maorsaidy1233 | אימונים | 8 | 07-10-10 16:05 |
תוכנית אימונים חדשה abcd | trhetrhe | אימונים | 8 | 25-09-09 13:09 |
תוכנית אימונים abcd | OmG | אימונים | 9 | 20-04-09 08:47 |