|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני בן 15 ומתאמן איזה שנה וחצי בקטנה ועכשיו אני מתאמן בבית ואני רוצה לעלות במשקל.
יש לי שאלה על שכיבות סמיכה, מה עדיף? (1 או 2) 1) שכיבות סמיכה רחב - 3x20 שכיבות סמיכה יהלום - 3x15 שכיבות סמיכה רגיל(ידיים ברוחב של הגוף בערך) - 3x20 2) שכיבות סמיכה רחב - 2x30 שכיבות סמיכה יהלום - 20x2 שכיבות סמיכה רגיל(ידיים ברוחב של הגוף בערך) - 2x30 בסופו של דבר השאלה היא האם לעשות בכל תרגיל 2 סטים עם יותר חזרות או 3 סטים עם פחות? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קרא מאמרים בסיסיים ותחזור עם השאלות
http://israelbody.com/showthread.php?t=79604 זה אחד שאני ספציפית כתבתי, יש בו המון דברים מועילים. בשתי מילים? שכיבות שמיכה בלבד זה פשוט לא אפקטיבי ולא יעיל, אתה תתקדם בהתחלה ותעצר מאוד מהר. אפשר להסתדר בלי מכון כושר, אבל למתחילים הייתי ממליץ חדר כושר. תפוס את הנושא חזק בידיים ורק ככה תראה תוצאות באמת. ועוד לא זרקתי מילה על תזונה, שזה שורש כל התוצאות שלך, משם יגיע הכל. ממליץ בחום לקרוא ולהרחיב את הידע, עדיף ללמוד מקריאה מאשר מניסיונות כושלים ומבזבוז זמן.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה , אל תדאג, חפרתי פה באתר הרבה זמן ויש לי טיפה ידע ואני כרגע מתאמן בבית על עוד תרגילים(משקולות חופשיות, מתח , כפיפות בטן...) כי אין לי חדר כושר בסביבה, אבל בתחילת שנת הלימודים יהיה לי חדר כושר ואני יתחיל להתאמן, השאלה שלי היא ספציפית על השכיבות סמיכה תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בכל הוריאציות. תנסה לעשות שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או שכיבות סמיכה עם מחיאת כף אם תתקדם אז שתי מחיאות כף או מחיאת כף מאחורי הגב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד שאלה - איזה תרגיל יכול לעבוד חזק על חזה עליון?(בינתיים אימון במשקל גוף) תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שכיבות סמיכה | nimrod117 | אימונים | 1 | 23-09-12 01:57 |
שכיבות סמיכה | apophis | אימונים | 3 | 13-07-12 08:38 |
שכיבות סמיכה | Muscleup | אימונים | 13 | 16-07-10 11:26 |