|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
שמירה על הקיים (אחרי מסה וחיטוב)
יש לי שאלה ששונה ממה שרוב האנשים כאן שואלים. כולם כאן מתעניינים באיך לעלות במסה ואיך להתחטב. ובכן אני עברתי את השלבים האלה בהצלחה, ואני די מסופק מהתוצאות שמשביעות רצון בהחלט. אין לי עניין לא לעלות עוד במסה משמעותית ולא להתחטב.
לכן השאלה שלי, והיא לאלה שבאמת מבינים בתחום, איך צריכה התזונה להשתנות כדי פשוט לשמור על הקיים, קרי לא לעלות במסה ולא לרדת עוד באחוזי שומן? והאם מאזן "ניטרלי" כמו שקוראים לו, אחרי חיטוב, לא ישפיע מיידית על אחוז השומן? לתשובתכם אודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כל עוד תיהיה על מאזן קלורי נטרלי ותשמור על הספקת חלבון כמו שצריך אין סיבה שיחול שינוי כל שהו במסת השריר ובאחוז השומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() מאזן קלורי חיובי בקצת קרוב לנייטרלי,נגיד ה Bmr שלך הוא 1800 אז עם עוד קצת פעילות יומיומית תצטרך לאכול באזור ה 2200-2400 קלוריות,כמובן שילוב של הרבה חלבונים (לפחות 2 גרם לכל ק"ג בגופך מומלץ במצב כזה מכיוון שאתה לא מתאמן) ואם תקפיד ככה אני מאמין שלא תרד במסת השרירים (אולי ממש ממש קצת)
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ברגע שאתה נכנס לזה אין דרך חזרה!
אתה רוצה לשמור על מה שקיים? שמור על תזונה נכונה במאזן ותמשיך באימוני משקולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה היא מה הנתונים שלך..
בשביל לשמור על מסת שריר אתה צריך לגרות אתה השריר אחרת אתה יורד בנפח ובביצועים ככל שיש לך יותר גירוי - או שאתה יותר מאומן- כך אתה יורד יותר מהר קשה להשיג וקל להרוס בעקרון נפח השריר יורד בצורה ראשונית ומהירה ואז הכוח (ביחס מסויים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכל מי שענה. השאלה שלי התמקדה יותר בתזונה, מבחינת אימונים אני תמיד שומר על מצב של גירוי השריר.
ההתלבטות היא האם לעבור למאזן קלורי "נייטרלי" או להמשיך עם התזונה כפי שהיתה בזמן החיטוב, קרי מעט פחמימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() בהדרגה תוסיף, לא ביום אחד בשביל שלא תעלה סתם בשומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|