|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יד קדמית-המאמן שלי נתן לי באימון ab שתי תרגילים ליד קידמית(מוט W), ודאמבלס .שאלתי אותו למה רק שתי תרגילים והוא אמר שמספיק שתיים ואם אני יוסיף זה לא מה שיגדיל לי את היד.
חזה-הוא נתן לי מוט אבל לא חופשי שזז כזה על מסילה,דאמבלס בלי שיפוע ,ופרפר עם שיפוע חיובי עם דאמבלס גם. השאלה שלי היא אם זה מספיקק או שצריך להוסיף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להוסיף, נפח זה לא מה שיגדיל אותך יותר בטח לא שאתה מתחיל
תעשה אבל את הלחיצת חזה שהוא נתן לך על המסילה באופן חופשי ועם הדאמבלים תעשה עם שיפוע, פרפר אפילו תעשה 2 סטים גג גג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מזתומרת נפח זה לא מה שיגדיל אותך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() יד קדמית לא צריך יותר משני תרגילים זה שריר נלווה גם ככה זתומרת כמעט כל שריר שאתה עובד עליו מפעיל גם את היד קדמית ככה ששני תרגילים ליד קדמית זה מספיק ולא צריך יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה אז המתאמן שאמר לי לעשות לפחות 5 תרגילים לפחות סתם הטעה אותי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() y for the love of satan, he should do it sitting, yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
and yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy for the love of weed he should do the other one sittttttttttting and on a priest chair yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy not to do it standing anddddddddddd let the back and abdominal work? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy and yyyyyyyyyy do all the people in israel ask only about chest and bicepsssss yyyyyyyy
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מה כתבת שםם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() try read it.
and if not. so y whould u do anything sitting?! and y do u care some much about the biceps and the chest and u don't ask any question about shuolders lats legs low back
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא יעזור כלום ל90% מהמתאמנים המתחילים אכפת הכי הרבה מהחזה והידיים כי אלה השרירים הכי יפים ושהכי רואים.. שבן אדם אומר לך תעשה שריר, הוא לא מתכוון שתראה לו את הארבע ראשי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() and he should, that fucker is hugeeeeeee
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כתף וחזה | מרציאנו | אימונים | 10 | 11-06-09 18:28 |
ירך עוף וחזה עוף | muscler | תזונה ותוספים | 0 | 29-01-08 18:32 |