|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
קודם כל הנתונים שלי: משקל 83 גובה 175 אחוז שומן 17% לאחרונה נכנס בי חיידק הרכיבה ואני מנצל אותו בשביל כושר. המטרה: הרזיה, שריפת שומן וחיטוב. אימון: רכיבה של כ- 60 דקות 3 פעמים בשבוע, על הילוך כח (= הרבה פידול). בהמשך אפילו רכיבות של שעתיים. ברצוני להתחיל לקחת קריאטין, בשביל לקבל כח ושרידות שרירים לרכיבות ארוכות - כמו שאמרתי אני מתכוון לרכב יותר משעה רצוף וכרגע אני מתחיל להתעייף מהר מאוד, מרגיש חלש וההתאוששות ארוכה. האם נכון לעשות זאת? בנוסף, האם בטוח לשלב עם hmb / קסנודרין אקסטרים, והאם עלי לקחת שייק חלבון? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() היי,
אין טעם לקחת קריאטין כל עוד אתה בתחום האירובי. קריאטין הוא תוסף ארגוגני מצויין לפעילויות קצרות טווח ועצימות (עד 12 שניות) כמו הרמת משקולות, ספרינט, אומנויות לחימה וכד'. קפאין לעומת זאת יכול לעזור באימונים אירוביים. Hmb לא מתאים גם כן. בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אין שום צורך בקריאטין! תנסה קפאין ו כשה תהיה באזור 12 אחוז שומן אתה יכול לנסות יוחימבין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תדירויות אירובי-חיטוב+שאלה קטנה על קריאטין. | benwin21 | אימונים | 4 | 01-11-10 21:59 |
אירובי בזמן חיטוב | yotamy6 | אימונים | 4 | 05-03-10 21:40 |
אירובי בזמן חיטוב-שאלה | oran | אימונים | 6 | 04-07-09 12:43 |
קריאטין בזמן של חיטוב? | Suskafan | תזונה ותוספים | 1 | 12-05-08 09:11 |
שימוש ברוקאטן בזמן מכון, בעיה? | ספרטן | פציעות ספורט | 22 | 06-02-07 13:45 |