|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע לא רק משקולות
|
![]() כאשר אני עושה את הסקואט לאחר כמה חזרות מתחיל ממש לכאוב לי הברכיים וגם שמתי לב שגם בלי משקל אחרי כמה חזרות מתחיל לכאוב לי מה אני אמור לעשות יכול להיות שהמפרקים שלי חלשים כיי גם בשכיבות סמיכה יש לי כאבים קלים אני אמרו לקחת משהו יש איזה ויטמנים שצריך שישי אותם באוכל כי אני לא מתכוון לקחת כדורים !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע כאילו אתה עושה ממש לא נכון. תראה את הדיוידי של ריפטו ואז נסה לשפר טכניקה. צלם סרטונים ותעלה לפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר די הרבה זמן עושה את זה וגם שאלתי את המאמן במכון והוא אמר לי שאני עושה בסדר גמור אבל כאילו יש לי פשוט כאבים הוא אמר לי שאולי זה משהו גנטי והמפרקים חלשים וכן כאילו גם לאח שלי יש מלא קליקים וכאלה אבל יש משהו שצריך לאכול ויטמנים שצריך לאכול לחזק את הסיבים והגידים והמפרקים ?. תודה והסתכלתי על סרטונים שלו ואני עושה בדיוק כמוהו אולי קצת פחות יורד אבל זה לא מה שי-כאיב לי ואני מתאמן גם עם חברים ואני עושה יותר טוב מהם ולי רק כואב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
כללי:: רוצח שכיר של ה קגב
עוסק ב:: עבודה :-)
חדר כושר: בית הנוער
|
![]() ציטוט:
אל תקשיב למאמנים!!! אני הקשבתי למאמן שעשיתי סקוואט ו אני חודש לא התמאנתי בגלל כאבים וסקוואט בהחלט זה תרגיל נאצי!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תעלה סרטון של הסקואט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תעלה סרטון
החשדות שלי: 1. אתה רזה בצורה מגוחכת וכל המפרקים שלך/רקמות חיבור/שרירים/גידים חלשים וקטנים, לדוגמה אתה גובה 174 ושוקל 55... 2. אתה לא רגיל לעבוד בצורה אינטנסיבית, לא עבדת בחיים בעבודה פיזית מאומצת ובחיים לא עשית תרגיל קשה כמו סקוואט. אם שתי ההערכות שלי נכונות הפתרון הטוב ביותר יהיה להתחיל לעשות סקוואט כבד ולעלות 10 קילו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי roiman8, 14-10-11 בשעה 13:34. סיבה: הוספה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
62 קילו? אז אתה לא צריך לעלות 20 קילו רק 10, תוריד חזרות תעלה משקלים ותאכל ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() או שיש עוד אופציה וזה דלקת..תלך לבדוק אם יש בעיה כלשהי במפרק לפני שאתה ממהר להשתמש בו עם משקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אני זוכר שכשאני התחלתי עם הסקוואט והייתה לי טכניקה גרועה בסוף כל סט לא הייתי יכול ללכת מרוב הכאבים בברכיים ואם כן הייתי הולך זה היה כמו נכה וכל צעד שני הייתי על הרצפה
אבל אני לא זוכר מה הייתה הבעיה שלי בטכניקה תעלה סרט יתקנו אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וגם אני מתאמן 6 פעמים בשבוע מתוכם 2 משקולות ואני בגודו ואני רגיל למאמץ גבוה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה סירטון יהיה לנו יותר קל להגיד איפה הבעיה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה סרטון
ואתה מאוד רזה נחשב יחסית לבחור שמתאמן בחדר כושר |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רציני אם אני יעלה 10 קילו אני יהיה פטטה וגם אני צריך לשמור על כושר אירובי וגם התחרויות לפי משקלים ואם אני יעלה רק בשומן אז יהיה לי הרבה יותר קשה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() פטטה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לעלות 10 קילו ב3 חודשים במצבך יעשה רק טוב.
אם תעבוד ותתקדם במשקלים תעלה אולי 2 קילו שומן וקצת נוזלים והרבה מאסה חיונית(שריר, גידים, עצם, רקמות חיבור), אני רואה את זה קורה הרבה פעמים במכון אצלי לילדים ששמתי להם סקוואט והתקדמו יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קארטין | avlier | תזונה ותוספים | 19 | 17-01-09 15:16 |
ברכים כואבות. | IsMe | אימונים | 1 | 11-12-08 20:57 |
21 דרכים לצאת על 21 ! | Deja Vu | פיתוח גוף-כללי | 29 | 09-06-07 23:18 |
תאונת דרכים קלה | amir harduf | פיתוח גוף-כללי | 48 | 14-01-07 23:32 |
איזה מאמרים כדאי ליקרוא באתר כדאי לשפר את הידע באופן משמעותי? | משה.ל | פיתוח גוף-כללי | 3 | 26-11-06 09:04 |