|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני מתחיל להתאמן ורציתי לשאול מהי התכנית הטובה ביותר למתחיל שלא התאמן מעולם ורוצה להגדיל את מסת השריר(היפרטרופיה). חשוב לי לציין שזאת המטרה העיקרית שלי(היפרטרופיה). הנה כמה נתונים שלי אם זה עוזר: גיל-17 גובה-178 משקל-69~70 תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הכי פשוט שבעולם,
תעשה תוכנית שכוללת כל שבוע 3-2 פעמים סקוואט 1-2 פעמים לחיצת חזה 1-2 פעמים לחצת כתפיים 3-2 פעמים מתח 2-3 פעמים חתירה ידיים ובטן לא כזה קריטי מה שבא לך והכל 3-4 סטים של 5-8 חזרות, אימון לא יותר מ1-2 תרגילים לכל חלק בגוף 3-4 אימונים בשבוע ותתחיל לראות תוצאות הרבה יותר, חשוב להקפיד לנסות לעלות משקל כל אימון מקס' שניים במידה וסיימת את כל החזרות x סטים שיש לך באותו התרגיל
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ייעוץ|מה הכמות הכולסטרול המומלצת ליום? | rosilio | תזונה ותוספים | 6 | 20-09-08 21:09 |
מהי אבקת החלבון המומלצת ביותר? | OmriF | תזונה ותוספים | 17 | 05-07-08 18:56 |
מה היא תוכנית האימונים המומלצת בשבילי? | alex7 | תזונה ותוספים | 0 | 17-04-08 16:31 |
התוכנית הטובה ביותר לחיטוב | dor_dru | אימונים | 5 | 09-11-07 13:08 |