|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כבר די נמאס לי מהשיגועים והחוסר אמון הזה אז הנה.. זה על פחמימה נמוכה , אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי ובנוסף אחרי אשפוז בסופ"ש אני שוקל 77 קילו זה כמעט פי 2 ממשקל גוף לא יודע אם שובר או לא זה גם לא מעניין אותי נתון לשיקול דעתכם |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() סקוואט יותר טוב משלי כרגע . תמות
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() elic רשמתי גם שם ואני ארשום פה, כל הכבוד על הסקוואט (למרות הטכניקה שהיא לא משהו).
ואת ההמשך תקרא שם. בכל מקרה אני עדיין לא מאמין ל"אקיליס" שיש לו סקוואט של 4 פלטות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
נפיחון
|
![]() הטכניקה לא משו וגם אתה לא יורד מספיק אבל וואלה משקל מכובד מאוד לגיל שלך במיוחד שאתה על דל פחמימה גירעון קלורי ואאחרי אישפוז. אני מאמין שאם הייתה במיטבך יש לך בשקט 160. כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() נראה בסרטון שיש לך גוף ממש קטן שחיפון ... איזה גובה אתה
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה מה זה שאתה רושם שם בסרטונים שאתה עושה 315 סקוואט זה באיזה יחידות מידה כי קילו זה לא
![]() |
![]() |
#87 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() lbsss
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אתה שופט את הגוף שלי כשאני עם סווטצ'רט ומכנס קצר שמראה את התאומים הכושלים גנטית שלי? תהיה בטוח שאני לא שחיפון אני שוקל 77 כרגע ואני 10 אחוז שומן |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא סקבט, הוא לא מקביל אפילו מהזוית הזאת.
אם היה מצלם מגובה הברך היה יותר קל לראות שזה רבעים, בלחץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() אותי יותר מעניין למה אכפת לך ממה שאחרים אומרים
אז אתה לא מרים 200 ויותר כמוהם. נו אז? כשמישהו פה נולד הוא הרים ישר מקבילים לא מקבילים חותך לא חותך מלפפונים? חסרי טאקט דבילים אתם לא שווים בשיט |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי המשקלים - צריך להוכיח משהו לפורום אחר , אז פשוט צילמתי שירדו ממני כבר כי כל נושא שאני פותח מתרברבים שם על אימוני כוח ויש את הויכוח הידוע שכוח יותר טוב מנפח .. זה הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
תמשיכו להתווכח עם המדע ולקרוע תשריר עד שישרוף עם 15 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() אני עושה בדיוק באותה טכניקה שהבחורצ'יק עושה ל4 פלטות (לא ass to grass)ואני יצלם את זה באימון הבא שלי... אני לא יודע מה קשה להאמין כול כך? זה אפילו לא 200 שגם את זה אני ישבור ב3 חודש הקרובים בהבטחה(אם לא יקרה משהו קיצוני lol) ואני אפילו לא פאקינג ליפטר ולא מיתאמן כוח נטו בילדינג...כול מי שליפטר בטח כועס אין צורך לצטט אותי האלים איתכם!
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגע שעבדתי לתוכנית נפח גדלתי כמו שצריך המטרה היא לא לקרוע ולשרוף את השריר לחזרות גבוהות, אלא לעבוד במשקל מקסימלי למספר חזרות קצת יותר גבוה (8-12) וכן, להגיע לכשל, ואם לא הגעת לכשל תעלה משקל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוף סוף בן אדם חכם !!!! שמדבר כמו שצריך לעבוד בן אדם טבעי
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
9weeks out | No_Troll | גלריות הגולשים | 2 | 07-10-12 18:17 |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |