|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#241 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נמרוד פתחת לוג בשביל לעדכן לא?
![]() ד"א שיניתי בשבילך את האווטאר שלי, לכבוד הורד שנתת לי |
![]() |
![]() |
#242 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את הבייספס.
אני חולה אני לא יכול לעדכן וגם ככה אני לא אעדכן מבחינתי אפשר לנעול. אני עכשיו מתלבט עם להכנס לחודש חיטוב ואז את התוכנית החדשה או קודם את התוכנית החדשה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#243 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולמה שלא תעדכן? וד"א זה סתם חרטה כל הלוגים האלה, הכי טוב קח מחברת לכל אימון ותכתוב בה את משקלי העבודה שלך. מומלץ מאוד זה ממש עוזר להתקדם במשקלים! |
|
![]() |
![]() |
#244 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() זה נאחס רצח ללכת עם מחברת לחדר כושר,אני עשיתי את זה בשבועיים הראשונים כשעברתי מכון כושר ורציתי לעקוב אחרי ההתקדמות אבל זה נמאס אחרי ממש קצת זמן , כי למי יש זין לרשום את כל זה ,כמות סטים,כמות חזרות....עדיף לשמור הכל בראש
#245 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם אתה יכול לראות התקדמות וזה.. |
|
![]() |
![]() |
#246 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה אני רוצה חיטוב עכשיו 3 שבועות בלבד, לרדת 2-3 אחוזי שומן. חיטוב ממש אני מנסה להמנע מלעשות כי זה לא טוב בגיל ההתבגרות, אבל בגלל שעד גיל 13 הייתי ממש שמן ואני ממשפחה של שמנים אני כל פעם מתחיל מסה ומשמין מהר מידי, עכשיו לחיות במסה עם 150 גרם פחמימות ולהשלים קלוריות משומן וכל מיני דברים שיעזרו לי לשמור על המשקל אין לי כוח, אני לא יכול לחיות בסבל! קיצור אני יעשה חיטוב 3 שבועות ללכת של פורים וליומולדת שלי ב11.3 ואז אשמין בחזרה ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#247 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני גם בדעה שמאזן קלוריות שלילי חריף בגיל ההתבגרות הוא לא טוב
השאלה עד כמה המאזן חריף. נגיד הדיאטה של משה היא לא קיצונית יותר מדי ולדעתי זה יהיה בסדר לעשות אותה לעומת זאת Psmf בגיל ההתבגרות זה פשוט רצח להורמונים. למה חיטוב עכשיו?במה זה בדיוק יעזור לך?
#248 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נמרוד בוא תנסה לעשות את הדבר הבא... 3 אימוני FBW בשבוע, העמסת פחממות אחרי כל אימון באורך של 5 שעות. בין הימים תעשה ימי PSMF, נראה איך זה יעבוד.
![]() |
#249 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק זה יקח פחות זמן,אבל הנזק עצמו הוא נזק קיצוני מדי בגיל ההתבגרות
Kidd פעם הסביר על זה,זה יכול להוות בעיות שהן בלתי הפיכות.
#250 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הראשונה,ראיתי רק אותה |
|
![]() |
![]() |
#251 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#252 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#253 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כרגע עושה משהו הרבה יותר פשוט, תשאיר אי מייל אני אשלח לך, דווקא תוכנית נחמדה. ד"א אני לא אעשה pmsfזה גומר לי את ההורמונים. אני אוכל איזה 30 גרם שומן ביום וחלבון משקל הגוף כפול 2.2. ציטוט:
במסיבה אני מסתובב עם גינס וגופייה ואת הג'קט משאיר בשמירת חפצים. אני רוצה להראות קצת וורידים בבייספס (משהו שיוצא לי תוך שבוע בחיטוב) ולא להראות סתם גדול.
||
![]() |
![]() |
#254 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() צא מהאשליה שתראה סתם גדול אחי..
|
![]() |
![]() |
#255 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה ראית אותי בגופיה? היום עם הקריאטין והזולים אני נראה ע-נ-ק בגופיה, אני הולך עם גופיה כולם מעירים לי, עזוב שכל המורות \ אמהות של חברים\ בנות וכולם שואלים אותי אם אני טבעי. כשאני הולך עם גופיה בבצפר כשאני עם הנוזלים על הקריאטין וזה? אני ע-נ-ק
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#257 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() המורה לתנך אמרה שאני מנפח את השרירים כמו ערס ![]()
|
![]() |
![]() |
#258 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני מעריך את הידע שלך בתחום כמו גדול, אבל זה נשמע לי ממש לא הגיוני שאתה נראה ענק בגופיה, גם בגלל גילך, גם בגלל הזמן שאהת מתאמן וגם בגלל המשקלים (זה לא פקטור ממש חשוב, אבל מי שהוא באמת ענק משקליו הרבה יותר גדולים, קח את זה כנקודה שולית). קיצר תעלה תמונה שלך עם גופיה ובלי ותמנע ויכוחים. אני לא ענק ואני בטוח שאני גדול ממך. |
|
![]() |
![]() |
#259 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#260 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שבגלל המראה שלי, לא יודע למה, אני אומר לך אני ענק בגופיה. עזוב שאני נמוך, אני הבן אדם עם העצמות הכי רחבות שאתה מכיר. פעם הלכנו לאיזה אורטופד או משהו כזה והוא אמר שממבחינת עצמות יש 4 קבוצות של אנשים ואני רחב יחסית לקבוצה הכי רחבה. דבר שני עם הקריאטין אני מפוצץ נוזלים. דבר שלישי תמיד בגופיה אני ענק, לא יודע למה ואני מבטיח לך שיותר גדול ממך. כשאני מוריד חולצה ועושה פוזות רואים שאני לא כזה גדול.
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|