|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הולך אנשים!! הייתי היום בחדר כושר, בפעם הראשונה. אגב אני בן 21 שוקל 63 גובה 1.80 . עכשיו המדריך שם כתב לי תוכנית אימונים. הבן אדם ניראה לי קצת חאפר.. אני באתי להתייעץ איתכם.
חזה: לחיצת חזה בישיבה 12*3 פרפר לחזה בישיבה 12*3 גב: משיכת פולי עליון לחזה 12*3 חתירה בישיבה 12*3 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 12*3 לחיצת כתפיים כנגד שקולות 12*3 - הוא אמר לי להוריד את זה כי אין לי בינתיים קורדינציה רגליים: לחיצת רגליים 12*3 -הוא אמר לי להוריד את זה מסיבה לא ברורה.. פשיטת ברכיים 12*3 כפיפות ברכיים 12*3 יד קדמית: כפיפות מרפק כנגד מוט חופשי (פה הוא אמר לי לקחת משקולות רגילים) 12*3 כפיפות מרפק בישיבה כנגד משקולות 12*3 יד אחורית: פשיטת מרפק בנגד פולי עליון 12*3 פשיטת מרפקת יד יד מאחורי הראש 12*3 - את זה גם הוא אמר לי להוריד בטן: כפיפות בטן 30*3 1.התוכנית הזאת טובה? ולמה כשאני עושה כפיפות בטן כואב לי הגב תחתון? מרגיש ששורף לי הגב תחתון.. 2.זה בסדר שהוא אמר לי להוריד כמה תרגילים כי אין לי קורדינציה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ת'שמע אני לא מבין גדול.. אבל מה שבטוח שאם את 1.80 ושקול 63 אז אתה צריך לעבוד על מסה..דחוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית להתחלה:
סקוואט 3x6 דדליפט 1x5 לחיצת חזה 3x6 חתירה עם מוט 3x6 לחיצת כתפיים עם מוט 3x6 פשיטת מרפקים 3x12 כפיפת מרפקים 3X12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איפה המדריך שבאמת יהיה לו תבייצים,כח,ושכל להביא למתאמן מתחיל תוכנית נורמלית!
התוכנית היא לא אסון טוטאלי,אבל הבחור היפה מעלי צודק בדבריו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה.. תודה חברה. עוד הערות או דברים להוסיף לתוכנית אימונים?? ואיזה אבקת חלבונים הכי מומלצת?
התוכנית שxvgx5310 כתב זה חיטוב או מסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תכנית לרצים אחורה בשדה תירס, אולי אפשר להפיק ממנה קמצוץ בהתחלה, אבל בתור תכנית לאורך זמן ולהפקת איזושהי תועלת רצינית זה זבל מוחלט.
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אתה יכול לומר למדריך שלך שהוא אידיוט
עכשיו תלך למדריך אחר שישים לך סה"כ 20-22 סטים ביום אימון ולא 42 סטים(זה מה שספרתי) אם על הדרך יהיו שם 2-3 תרגילים עם מוט חופשי מה טוב באמת אחת התכניות הכי גרועות שראיתי בשנתיים שאני עובד בתור מאמן
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח באמת..מה עם המדריך שנתן למתאמן חודשיים,abcdef עם 20 סטים ליד קדמית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() חח זו תוכניות לשעתיים אימון,
בעיקרון תעשה שבועיים - fbw כמובן שתוריד סטים ותרגילים ואחרי זה תתחיל את אחת התוכניות שרשומות פה הכל ע"פ המטרה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אפילו מתח הדגנרט הזה לא שם לך בתכנית, wtf?!
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים למתחילים | דמעה קפואה | אימונים | 1 | 11-06-12 19:53 |
תוכנית אימונים למתחילים | guymir16 | אימונים | 7 | 11-03-08 17:05 |