|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מקצועי
|
![]() יאללה יעצלנים,קחו ריטלין ותתחילו לחמם את הכיסא
אתם עושים טובה למישהו שאתם לומדים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לימור ליבנת - לא סיימה כיתה ח' אפילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תומס אלווה אדיסון
ממציא הנורה
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה שומע רק על הנדירים...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה הצליחו בלי בית ספר הוא לא פרמטר .. אבל מהאתה מתכוון לעות יש לך רעיונות? או שאתה הולךלעבו במפעל ולקרוא לזה הצלחה? קיצור.. אתה לא נראה לי אחד שהולך להתעשרגן כמושאתה מדבר ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע 98 אחוז מהאנשים שלמדו מוציאים עבודה ומסתדרים בחיים, לעומת זאת כ2-3 אחוז מאלה שלא למדו, מצליחים בחיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() יש את החברה שהמציאו את apple
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() רוב הדוגמאות לאנשים שהצליחו ללא לימודים שראיתי פה בפוסט פשוט מגוכחות. לפני 100 שנה רוב האוכלוסיה בכלל לא למדה בתיכון, כך שאז אפשר היה להצליח בלי השכלה. ספורטאים ומוזיקאים מצליחים בעזרת קשרים או כסף, כישרון לא מספיק כמו שגיימר אמר, צריך המון מזל.
עכשיו אתה סתם עצלן שמוותר, אתה תתחרט אחרי הצבא כשתיאלץ להשלים בגרויות כשכל החברים בתאילנד/הודו/אוניברסיטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() פתח לך אינטרנט קפה/עסק רווחי בארץ או בחול ותחיה תחיים שלך כמו מלך
כמובן שצריך ראש בשביל לנהל והחזיק עסק אבל אין לזה שום קשר לבגרות מפגרת אני בשניה יכול להביא לכם רעיון איך לעשות ים כסף
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() כן בוא תארגן לי רעיון ואני אסע לחול ואעשה כסף. בשביל לפתוח עסק צריך כסף, כסף שצריך לעבוד בשבילו. בחול הבגרות באמת לא תורמת הרבה, אלא אם הרפורמה של הלימודים תעבור בישראלים יוכלו להשלים תואר באוניברסיטות באירופה, אז הבגרות תהווה חלק גדול מהנושא.
זה שעכשיו אתה חושב שאתה יכול להצליח, תנסה פעם אחת, תיפול ותראה כמה קשה לקום. דבר שני, אם אתה רוצה לעשות משהו רציני בצבא תדע שלא תוכל אם תנשור מבית ספר, אפילו אם תשלים בגרויות יחזיקו את העובדה שעזבת את בית הספר נגדך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() ביל גייטס התמזל מזלו יותר מכל בן אדם על היבשת הזו
ההורים שלו היה להם הרבה כסף והוא לקח מהם "הלוואה" לקנות איזשהיא תוכנה והוא פיתח את זה לdos בזמנו והכניס עוד שותף ומשם הכל התגלגל לו הוא קנה את התוכנה ההיא בכמה עשרות אלפי דולרים ככה שהוא לא ממש דוגמה ורוב האנשים האלה הימרו על החיים שלהם , הם לא היו בזווית עין כמו שלך , אני אצא לעולם החופשי אני כבר אצליח אני יודע , הם היו הכי חסרי ביטחון שיש , רק מזל הציל אותם ולחלקם שכל אבל הרבה מזה כישרון |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() האפסים עושים את המליונים :p
תראה יש אפשרויות להצליח עם מזל, או להיוולד להורים עשירים או להתחתן עם אשה עשירה, שאתה אומר בלי לימודים אתה מתכוון שעם לימודים, מקומות עבודה יכבדו אותך פה הטעות שאנשים שרוצים להרוויח הרבה כסף ישר חושבים על לעבוד אצל מישהו,במקום לנהל עסק מפעל או ווטאבר שיעבדו אצלו לעשות משהו בעצמך זה הביג מאני כמו שאמרת ביל גייטס ואיינשטיין
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אלא אם כן אתה בנאדם מאוד מיוחד - או ספורטאי מצטיין - או שיש לך קשרים מצויינים בכל מני מקומות. שורה תחתונה, אחוז המצליחים בעלי תואר הוא הרבה הרבה יותר גדול מאלה בלי..
![]() |