|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני?!?!!?!?
רק שאלתי אז אם זה בסדר ובסוף אני אוכל את זה בלי כלום סותם תאף 5 כפיות ונגמר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
תקשיב אם הגעתי מ 84 ק"ג ל 66-68 כיום אז זה מראה עד כמה אני לא כוסית ואני יודע לעמוד ולא לאכול... הייתי 84 עשיתי דיאטה כאסחח עד ל 75 ומ 75 חיטוב ועכשיו אני 66-68 אבל אתמול ממש לא יכלתי.. פיזית אני לא יודע מה נפלל עלי פשוט לא יודע אין אי אפשר להסביר את זההההה פשוט פתחתי את המקרר ואכלתי עוגה ואת האמת פעם ראשונה שאני עושה צ'יט ואני לא מרגיש חרא עם עצמי אחר כך.. בדרך כלל כשאני עושה צ'יט אחת לשבוע כמו שחן לוסטינג אמר לי אני מרגיש חרא רצח עם עצמי הפעם לא כל כך כי אני הרגשתי שאני פשוט לא יכול לעצור את זה פיזית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אחי גוף האדם הוא לא רובוט..
למרות שאני לא נגעתי בצ'יט נראלי משהו כמו 8 חודשים(לא יודע אם להתגאות בזה או לא) פשוט אני עדיין בחששות ומרגיש חרא אחרי צ'יט, אבל אני זה סיפור יותר מורכב.. בקיצור זה בסדר תמשיך כמו שאתה יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קלוריה=קלוריה,בין אם זה מג'אנק או מאוכל טבעי,זה לא משנה,אולי מבחינה בריאותית כן אבל מבחינת הרזייה לא. תאכל במאזן שלילי אתה תרזה,תאכל בחיובי תשמין,וזה לא משנה אם זה יהיה מפירות וירקות או מג'אנק. ומזה שומן "גרוע" מבחינתך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() Nitro אחלה של סיכום :p בדיוק מה שהתכוונתי רק מסוכם בצורה טובה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז יאללה תתחיל לאכול ג'אנק ושוקולדים (אבל תיהיה במאזן שלילי) ונראה לאן תגיע! עובדה שאף אחד, לא עושה את זה. קלוריה אולי שווה קלוריה, אבל שומן לא שווה לכל שומן..יש שומנים "טובים" ויש "רעים"..ועכשיו אל תתחיל לשאול אותי "מה זה שומן "גרוע" מבחינתך?" כי אתה יודע בדיוק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה לא יודע וסתם זורק דברים לאוויר אז תגיד ככה,אל תתחיל ללכת סחור סחור סבבה? בינינו אתה זה שהולך ראש בקיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי, אתה!
ויודע מה, אז אני "זורק דברים לאויר"..סבבה, אבל רוצה מאוד לראות אותך מתחיל לאכול שוקולדים וג'אנק, ועוד חודשיים לראות איך אתה תראה אחרי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב, יש מצב שיש בעיות בהבנת הנקרא....מב"ר xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שומן רווי יש בהרבה דברים חוץ מג'אנק,והוא נחוץ לגוף האדם נסכם שמוצרים נוסח מקדונלד'ס הם לא הכי בריאים בעולם אבל גם לא יהרגו אותך,וכן אפשר לעשות חיטוב גם איתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר, הבנתי. תודה על החידוש נייטרו..
בכל אופן, מצטער על הויכוח! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() טל לפחות חידדנו לך נקודה קטנה :p
אבל כיף לריב איתך ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן :p
תאמין לי עשר אתה קבל ח"ח |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ציטוט:
אחי זאת הטעות שלך^^ לא לעשות צי'טים !!! אחי זה שומר עליך שפוי, אחרי הכל אנחנו לא רובוטים . תן לעצמך פעם בשבוע ארוחה של פאקין שוקולדים קוראסונים , לא יודע כל מה שעושה לך טוב. ככה אתה לא תגיע למצב כזה של להישבר ולפרק פאקין מקרר .!!!!! תתפנק אחי .... אבל רק פעם בשבוע .... עוד יומים אני הולך לפרק שני חבילות של bueno לבן, אחד שחור וכמה קורסונים טובים. ואז אני יגיד אחחחחחחחח... ככה אני נישאר שפוי^^ |
|
![]() |
![]() |