|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
תקשיב אם הגעתי מ 84 ק"ג ל 66-68 כיום אז זה מראה עד כמה אני לא כוסית ואני יודע לעמוד ולא לאכול... הייתי 84 עשיתי דיאטה כאסחח עד ל 75 ומ 75 חיטוב ועכשיו אני 66-68 אבל אתמול ממש לא יכלתי.. פיזית אני לא יודע מה נפלל עלי פשוט לא יודע אין אי אפשר להסביר את זההההה פשוט פתחתי את המקרר ואכלתי עוגה ואת האמת פעם ראשונה שאני עושה צ'יט ואני לא מרגיש חרא עם עצמי אחר כך.. בדרך כלל כשאני עושה צ'יט אחת לשבוע כמו שחן לוסטינג אמר לי אני מרגיש חרא רצח עם עצמי הפעם לא כל כך כי אני הרגשתי שאני פשוט לא יכול לעצור את זה פיזית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ציטוט:
אחי זאת הטעות שלך^^ לא לעשות צי'טים !!! אחי זה שומר עליך שפוי, אחרי הכל אנחנו לא רובוטים . תן לעצמך פעם בשבוע ארוחה של פאקין שוקולדים קוראסונים , לא יודע כל מה שעושה לך טוב. ככה אתה לא תגיע למצב כזה של להישבר ולפרק פאקין מקרר .!!!!! תתפנק אחי .... אבל רק פעם בשבוע .... עוד יומים אני הולך לפרק שני חבילות של bueno לבן, אחד שחור וכמה קורסונים טובים. ואז אני יגיד אחחחחחחחח... ככה אני נישאר שפוי^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
עשיתי התערבות עם ידידה שלי שמי שעושה צ'יט ראשון צריך לשתות ביצה חיה! חח אז עכשיו כל פעם שיבוא לי אני יחשוב על הביצה שאני יצטרך לשתות אחר כך ואני בטוח שזה יעזור לי לא לאכול את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פעם בחודש (הסבר בהמשך) עושה צ'יט של חלבה עם פולי קקאו שלמה (2200 קלוריות) כי פעם בחודש יש תוכנית שאני מעוד אוהב, והתחביב שלי זה לראות טלויזיה עם מאכל טוב. |
|
![]() |
![]() |