|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מזה התוכנית הזאת? זה נראה לי בין התוכניות הכי לא קשורות ומפגרות שקיימות, ואפילו לסייקליסט לא הייתי נותן אותה 1. מה יש לך לפצל? 2. אם אתה מפצל מה קשר abcd?!?! אתה בסייקל? נאט 3. אם אתה מפצל, מה הבעיה ב ab / abc מה קשור abcd 4. אם כבר תוכנית גרועה, הסדר הגיוני יותר כ bacd ולא להפך כדי שלא תיהיה התנגשות 5. Wtf 6. כל פעם בטן (?!) אמות (?!)!)!!()!)!#$@%) ותאומים (?!?!) מי בנה לך את התוכנית, ברצינות, מישו שלמד משו בחיים שלו חוץ משיעור אומנות בכיתה ג? 7. מה מתח כל יום? מה הקשר? !? אתה יכול בבקשה לפרט את התוכנית, אני מקווה מאוד שהתבלבלת, ואגב ביום של גב, היד קדמית עובדת חזק, וביום של חזה, היד אחורית עובדת חזק, ולא להפך
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תזונה בתכנית של 2 אימונים בשבוע | run930 | תזונה ותוספים | 0 | 22-05-11 21:58 |
תוכנית אימונים 3 פעמים בשבוע | meleh | אימונים | 2 | 24-06-10 00:13 |
בקשה | תוכנית אימונים 4 פעמים בשבוע | ngwm | אימונים | 5 | 20-12-09 20:53 |
שאלה לי לכולם: כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים? או יותר נכון כמה פעמים בשבוע אתם נחים מנו | amitbensh | אימונים | 6 | 29-08-08 19:35 |
תוכנית אימונים (4 פעמים בשבוע) | Judokan | אימונים | 3 | 20-07-07 18:11 |