|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא מבין למה צריך תמיד להוסיף את כל החרטאות
אני בתמונה טבעי לא התאמנתי אף פעם בדיוק בתמונה אני אחרי ריצה של 50 ק"מ במדבר ערום אחרי שלא שתיתי שבוע מים ואני כבר בחודש צום, חודש לפני זה עשיתי דיאטה מיוחדת שכללה 10 ליטר קולה כל שעה זוגית וכל שעה אי זוגית אכלתי 65.4 קורואסונים של שוקולד, בכל חצי שעה עגולה בנוסף עשיתי 8 ק"מ קפיצה לרוחק מתחת לאדמה וחפרתי בור עד לסין, סך הכל 48 בורות, חלק לא יצאו עגולים לגמרי אבל זה כי לא השתמשתי במד זווית בסוף כל בור אכלתי 2 פרות שלמות ו5 תרנגולות ממולאים בצ'יפס .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
החלטתי לנסות את מזלי ולעלות להתמודד שבוע הבא | hadash | גלריות הגולשים | 0 | 28-10-12 15:43 |
איך להתמודד עם הסביבה לגבי התזונה | ariel!! | תזונה ותוספים | 13 | 19-12-11 20:53 |
מהו הצ'יט שהכי קשה לכם להתמודד איתו ? | פומה | תזונה ותוספים | 24 | 06-11-08 08:48 |
איזה עוד סרטים יש שמראים את מהלך היום של בודיבילדרים מקצועיים | senate | פיתוח גוף-כללי | 4 | 08-08-08 14:32 |
Art Atwood - קרנף מהלך | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 58 | 22-10-07 14:54 |