|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לפני חודש עשיתי דדליפט כמובן שאני עובד מאוד כבד ואז בסט האחרון הרגשתי לחץ אדיר על האמסטרינג באזור של התחת.
אחרכך לא יכולתי לעשות דדליפט הרגשתי כאילו הכל נמתח ונקרע עבר חודש מאז כמובן שלא יכולתי לעשות דדליפט וסקוואט כי הרגשתי לחץ על האזור. אימנתי אז תרגלים בתרגילים אחרים כמו פשיטת רגלים,כפיפות ברכיים.. היום הייתי אצל אורטפד חודש לאחר הפציעה ועשיתי צילום והוא גילה שקרה לי משו שכמעט היה בלתי הפיך למזלי זה לא מה שקרה לי זה: תלישת של שרירים מהירך האחורי(האמסטרינג) מהאזור של האגן. מה שקרה שפשוט מרוב מאמץ יתר תלשתי את השרירים מהירך האחורי שמחוברים לאגן. עכשיו שאלתי את האורטפד מה לעשות הוא אמר לי לנוח חודש לא לאמץ את השרירים. וזה אמור לעבור כי הוא אמר שזה מחלים לפי דעתו. הוא אמר שזה קרה מרוב מאמץ יתר ומשיחה כבדה(בדיוק מה שקרה בדדליפט). הוא אמר לי הקיצר לא להפעיל ולאמץ את האזור האמסטרינג והאגן ששם בעצם הפציעה השאלה שלי מה לעשות?: יש לי אימוני רגלים לא לאמן רגלים חודש בגלל זה אפילו לא 4ראשי? אני יכול לאמן פלג גוף עליון? זה לא יפריע נכון?. בכל מקרה אשמח לעצות ובאמת שיצאתי בזול יצאתי מזה בנס זהכמעט היה בלתי הפיך. אשמח לעצות מאנשים שבאמת באמת באמת מבינים ולא מחבורה של אנשים שסתם רוצים מונה הודעות. |
![]() |
![]() |