|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() דלי חלבון פה 400 ש"ח , שם מקס' 150 ש"ח , תעשה קצת חישובים .
ידע ? פה יש ידע ? מודעות לספורט ? כלום ! רוב האנשים שנחשבים עם ידע בישראל עשו את זה לבד ! שם מלמדים אותם בבתי ספר , שיעורי ספורט כמו שצריך , לא כמו שיש אצלנו קחו כדור ותשחקו.. שם יש את רוב המאמנים המבינים ביותר בעולם , מכונים פי 10 יותר טובים ממה שיש פה, מדריכים שבאמת מבינים עניין ועוזרים למתחילים . האוכל שם הרבה יותר זול ממה שיש פה . חומרים יותר איכותיים , זולים יותר והכל .. פיל היט' למשל זה עילוי גנטי בכל מובן המילה , פשוט עילוי גנטי ! לגבי אלכסי , הוא התחיל להתאמן בגיל 12-13 והמשיך עם זה והשקיע כמו שצריך , פה הרוב מתחילים להתאמן קצת בגיל 17 או משהו , אחר כך מתגייסים , ואחרי השחרור מתפנים לדברים חשובים יותר , ואין השוואה בכלל בין ישראל לרוסיה , פה כמעט 7 מליון תושבים ושם 140+ מליון ! גם גנטיקה משחקת תפקיד גדול פה. לא לשכוח ששליש מבני הנוער בארצות הברית שמנים ועם עודף משקל . לגבי סטס , הוא לקח את זה צעד אחד קדימה רק לפני שנתיים , הוא לא התאמן בשביל תחרויות וזה .. ותמיד הבני זונות בחו"ל יותר מתקדמים מאיתנו ![]()
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה שמציקה לי | amadey21 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 10-08-09 15:18 |
משהו שמציק לי | talp | אימונים | 10 | 24-12-08 00:35 |
שאלה שמציקה לי זמן רב.. | shay | אימונים | 2 | 03-03-07 11:55 |
שאלה שמציקה לי לגבי Ab | DropDead | אימונים | 4 | 01-01-07 21:45 |