|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל אותם בכל מה שאפשר, ממלא בחביתות, שם ים על העופות - מבשל הכל ..
אשמח לשמוע ממי שיודע כמה הם טובות לבניית גוף ? ואם בכלל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל דבר טוב במידה מסוימת תאכל אבל אל תגזים זה מה שאני אומר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא נכון מה שאתה אומר,
שוקולד לא טוב בשביל מתאמנים, גלידה לא טובה בשביל מתאמנים. אני לא חושב שזאת הייתה תגובה רצינית, מישהו יודע על המוצר ויכול להגדיר אותו ביחס להתאמתו למתאמנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל פטריות רק לא בהגזמה.
אין לזה השפעה מיוחדת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שזה לא טוב .תאכל בפרופורציות שמתאימות למטרות שך וזה התגובה הכי רציינית שייש
זה סך הכל פטרייה מחורבנת ???!! זה כמו להוסיף מלפפון לתפריט ולשאול איך זה סך הכל זה עוד ירק אז מה השאלות האלה שאתה מביא .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() עכשיו בשיא הרצינות, תעשה שינוי קל - לא משנה כמה קל , אפילו תוסיף עוד כפית סוכר לכל כוס תה שאתה שותה כל יום, נכון שהשינוי הוא בזווית נמוכה - משמע, ללא שינוי משמעותי (או, סך הכל כפית סוכר מחורבנת) אבל קח את זה לטווח של שנה... שנתיים... השינוי הקל בזווית הזאת יצר כבר מרווח גדול של שינוי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני חושב מבחינת ערכים היא אפסית...
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתקע על הפרטים הקטנים זה לא יוביל אותך לשום מקום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר בחייאת, שוקולד זה חלק מהתזונה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בחייאת כן
תופתע אבל אני לא מגביל את עצמי כמעט בכלום! לפעמים כשאני.....רגע...לא אני לא מגביל את עצמי אני רק דואג להכניס את כל החלבונים שאני צריך כל שאר אבות המזון נכנסים בתוספות אני גם דואג לתסף בשומן את רוב הדברים ואתה תתפלא....אבל אני עולה הכי נקי שעליתי בחיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
100 גרם גבנ"צ עמק קוביית חמאה שתי פרוסות לחם צלחת אורז/פיתה וצ'יפס/פסטה/4פרוסות לחם 350 גרם בשר כלשהוא קופסא טונה כף מיונז 2-3 כפות שמן זית 2 פרוסות לחם קופסא קוטג' 9% 2-3 כפות שמן זית סקופ חלבון שקית שוקו וחצי כוס חלב [לפני אימון פוטבול כוס ש"ש] שוקולד כמה שיוצא לי/עוגה/ממתק מגניב לפעמים יוצא עם הליצנים לאכול אז לאפה עם שווארמה הרבה שומן טחינה חומוס וצ'יפס או המבורגר או פיצה 3-4 שולשים ואם נקלע לי בדרך איזה משהו טעים ומתוק אז אני אוכל אותו ותאמין לי...אני עולה נקי יחסית ויפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יותר שומן=יותר יצור טסט=יותר בניית שריר ופחות בניית שומן=עלייה יותר נקייה ?
לא הבנתי אף פעם למה להתרחק ולהתנזר לגמרי מסוכר [מפריש אינסולין=הורמון אנאבולי!] או משומן איכותי[מגביר יצור טסטוסטרון טבעי] בוא נקח לדוגמא מתחרים,כי בנינו זה אלה שנראים הכי טוב ויודעים ברוב המקרים מה הם עושים, מה ההתנזרות הזאת, וכל העניין סביב רמות נמוכות מאוד של שומן ולא לגעת בסוכר כאילו זה רעל. [גם באופסיזאן] "אבות מזון שנוטות יותר ליצור רקמת שומן מאשר רקמת שריר? חלבון\שומן\פחמימה .." ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר עם אתה בסביבה תאכל שווארמה במודיעין "באבאג'ים" יותר טעים מדאבוש יותר טעים מהכל.. היום תיספתי את עצמי בלאפה להתאושש מההתעללות ברגליים שהתחוללה היום
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
שומן רווי מייצר טסט סוכר אתה רוצה להתנזר בד"כ בגלל שאתה רוצה כמה שפחות קפיצות באינסולין ולהיות רגיש אליו כמה שיותר.....אז אני עושה שבוע דל פחמימה ושבוע עם יותר פפחמימה....התפריט שכתבתי הוא הדל פחמימה... ![]() מתחרים מתנזרים משומן רווי כי הם על חומרים-מה שאומר שהרכב הדם שלהם לא יהיה תקין כי גם ככה רמות הטסט שלהם גבוהות ויש עליה בכולסטרול בזמן הסייקל אז לא רוצים להעמיס על הגוף בקשר לסוכר....ואולה לא יודע....לי נראה שזה רק לפני תחרות או בגלל מיתוסים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כן מה שהזכרת בשינויים בתזונה שלך עם הדל פחמימה וכו' התחיל לתפוס.. אני שומע המון שיטות כמו שבוע 600 פחמימה שבוע 300 שבוע 100 או השיטה של סטס עם יום 1-14 וכו'.. המטרה פה גם זה הפרשת הורמונים ..
בקיצור תודה על ההסבר המורה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה גם את עניין הגיל. המטבוליזם שלך לא יהיה כל כך טוב בעוד 5, 6 שנים. בינתיים כמובן תרביץ ותהנה, עכשיו זה הזמן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
איך מתכננים חיים " הגיוניים"כי "צריך כל 3 שעות לאכול" | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 39 | 08-07-07 22:53 |