|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יותר שומן=יותר יצור טסט=יותר בניית שריר ופחות בניית שומן=עלייה יותר נקייה ?
לא הבנתי אף פעם למה להתרחק ולהתנזר לגמרי מסוכר [מפריש אינסולין=הורמון אנאבולי!] או משומן איכותי[מגביר יצור טסטוסטרון טבעי] בוא נקח לדוגמא מתחרים,כי בנינו זה אלה שנראים הכי טוב ויודעים ברוב המקרים מה הם עושים, מה ההתנזרות הזאת, וכל העניין סביב רמות נמוכות מאוד של שומן ולא לגעת בסוכר כאילו זה רעל. [גם באופסיזאן] "אבות מזון שנוטות יותר ליצור רקמת שומן מאשר רקמת שריר? חלבון\שומן\פחמימה .." ? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
איך מתכננים חיים " הגיוניים"כי "צריך כל 3 שעות לאכול" | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 39 | 08-07-07 22:53 |