|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 468
גיל:: 22
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() אני ממש מנסה לקלוט את מה שאתם אוומרים ולפרש את זה לתנועה במכון.יחד עם זאת אני בטוח שלא קלטתי ולא יישמתי הכל. בבקשה תמשיכו.
אימון 6: סקוואט 1x5x106.6 2x5x109.1 פרס 3X5X47.6 מתח בסוספנציה 7,6,5... במכונה על 50 קילו 2X10 בדגש על אקנצטרי בסט הראשון ואז עוד כמה שהצלחתי בזוגות ובודדים בין תרגילי הבטן בעיות שהתעוררו: בסקוואט בעליות בחלק מהחזרות הברכיים שלי נפלו פנימה, בעיקר בסט האחרון נראה לי. וגם ניסיתי כמה שיותר להשאיר את המשקל על העקבים. נראה לי שלמרות שלא תיקנתי לגמרי היה שיפור. מנסה לשפר את המתח אבל לא הולך ממש, למרות שזאת הפעם הראשונה שאני עושה בסוספנציה אחרי מנוחה (קודם הייתי עושה סוספנציה באימון A ופרונציה באימון B ככה שלא הייתה מנוחה לשרירים כנראה). אני מקווה שאני אצליח לעלות מאימון לאימון.
__________________
I Squat Therefore I Am |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוג ss , הגיע הזמן =] | bardvash | פורום לוגים | 10 | 17-10-10 22:22 |
יאללה הגיע הזמן לעשות שינוי | bigwave1 | לוגי אימונים | 5 | 23-03-08 16:59 |
חברה מה אתם אומרים הגיע הזמן לעשות חיטוב??? | YOG558 | גלריות הגולשים | 21 | 03-02-08 18:18 |