|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() א-אני אעלה תמונת גב שבוע הבא, פשוט גם אני נפלתי בתקופת החגים ^_^ ואני רוצה להוריד קודם את הנוזלים
ב- תוספים רק בחצי שנה האחרונה והם: אבקת חלבון, אומגה 3 עם ריכוז EPA DHA גבוה, מולטיויטמין, preworkout. לא ציינתי אילו תוספים כי כל אחד וההעדפות שלו זה לא באמת משנה. ג-מאוקטובר שנה שעברה ועד ספטמבר עכשיו הייתי ב ABCD עם וריאציות שונות (גיוונים) של תרגילים *ABCD עבד עליי ממש טוב. אם לתת דוגמא לתוכנית אחת אז: A ראשון חזה + יד אחורית חזה לחיצת חזה בשכיבה עם מוט חופשי – 4 סטים 7 – 10 חזרות פרפר בעמידה בכייבל קרוס בפולי עליון עם ידיות לחזה תחתון 8 חזרות + לחיצת חזה 4 חזרות – 4 סטים לחיצת חזה עם מוט חופשי בשיפוע חיובי 45 מעלות – 4 סטים 6 – 8 חזרות לחיצת חזה בשיפוע חיובי 30 מעלות עם משקוליות יד – 3 סטים 8 – 10 חזרות יד אחורית פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט W אחיזה צרה מאחורי 8 חזרות + לחיצת חזה 4 חזרות (מוט מחזה תחתון לקו הכתפיים) – 3 סטים 6 – 4 חזרות פשיטת מרפק בעמידה עם ידית בפולי עליון יד אחת מרפק אחורה – 2 סטים 10 – 12 חזרות פשיטת מרפקים בעמידה בפולי עליון עם חבל – 3 סטים 8 חזרות פתוח + 3 חזרות סגור B שני רגליים פשיטת ברכיים במכונה – 3 סטים 12 חזרות סקוואט עם מוט חופשי – 3 סטים 12 חזרות מכרעים סטטי עם משקוליות יד – 3 סטים 12 חזרות כפיפת ברכיים במכונה – 3 סטים 12 חזרות דד ליפט חלקי (stiff) – 4 סטים 6 - 8 חזרות (להוריד עד הרצפה ולהמתין שנייה) עליות על קצות האצבעות על מדרגה עם מוט בסמיט – 4 סטים 20 חזרות C רביעי גב מתח אחיזה רחבה משקל גוף (סנטר מעל המוט) – 3 סטים 10 חזרות משיכה בישיבה בכייבל קרוס בפולי עליון עם ידיות – מרפקים לצידי הגוף – 3 סטים 10 – 12 חזרות חתירה בעמידה בהטיית גו עם מוט אחיזה הפוכה ברוחב הכתפיים (משיכה לבטן) – 4 סטים 6 – 8 חזרות חתירה בהטיית גו משקולת יד – 3 סטים 6 חזרות משיכה בפולי עליון בישיבה עם מוט אחיזה רחבה – לאחור 6 חזרות + לחזה 5 חזרות – 4 סטים טרפז עליון הרמת כתפיים בעמידה עם משקוליות יד/מוט חופשי – 3 סטים 10 חזרות D חמישי כתפיים + יד קדמית כתפיים הרחקת זרועות לצדדים בעמידה עם ידית בפולי תחתון יד אחת מאחורי הגוף – 3 סטים 10 - 12 חזרות כפיפת כתפיים בעמידה עם משקוליות יד – יד יד לסירוגין – 3 סטים 8 – 10 חזרות לחיצת כתפיים לפנים עם מוט חופשי – 3 סטים 6 – 8 חזרות הרחקה אופקית במכונה – 3 סטים 10 – 12 חזרות יד קדמית כפיפת מרפקים בישיבה בשיפוע 55 מעלות עם משקוליות יד – יד יד לסירוגין – 3 סטים 8 – 10 חזרות כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W אחיזה צרה הפוכה 6 חזרות + אחיזה צרה רגילה 6 חזרות – 3 סטים פטישים בעמידה עם חבל בפולי תחתון – 2 סטים 10 חזרות פתוח + 3 חזרות סגור ומפה נשאר רק לשחק עם התרגילים כל שלושה חודשים בערך ושוב תודה על הפרגון! ד"א רציתי לדעת מה הכוונה שחסר הבלטות מסויימות |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לסקוב מעדכן | Yoshi-Moto | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 16-09-13 16:25 |
חדש מעדכן | hadash | גלריות הגולשים | 42 | 25-09-11 03:35 |
מעדכן | InTheZone | גלריות הגולשים | 13 | 06-07-09 22:05 |