|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 1. http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21U1.html
2. חלבון זה חלבון, מחשיבים גם חלבון "לא מלא" בתפריט בכל אופן. שמעתי שהחלבון שלה מלא, חומצת האמינו היחידה שחסרה בה היא ציסטאין והיא לא חיונית אז כנראה שזה באמת נחשב חלבון מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה : אגב רציתי לדעת את הערכים שלה אחרי הבישול, אבל תודה בכל זאת.. אם מישהו יודע ערכים אחרי בישול אני אשמח.. :]
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|