ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-06-07, 17:51   #3
Protein
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 209
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
1. http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21U1.html
2. חלבון זה חלבון, מחשיבים גם חלבון "לא מלא" בתפריט בכל אופן. שמעתי שהחלבון שלה מלא, חומצת האמינו היחידה שחסרה בה היא ציסטאין והיא לא חיונית אז כנראה שזה באמת נחשב חלבון מלא.
תודה על הקישור אחי, אבל אם הייתי מחשיב גם את החלבון של הש"ש והדגנים והאורז והלחם וכו וכו.. הייתי מגיע להרבה יותר מכפול 2 ממשקל גוף .. בגלל זה אני אומר שאני מחשיב את החלבון מלא כאשר אני מחשיב את ה משקל שלי כפול 2 ואז לפי זה בונה את התפריט ואת החלבון.. ולכן אני רוצה לדעת אם את החלבון של הקינואה אני צריך להחשיב שם.. צריך ?

עריכה : אגב רציתי לדעת את הערכים שלה אחרי הבישול, אבל תודה בכל זאת.. אם מישהו יודע ערכים אחרי בישול אני אשמח.. :]
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk
Protein מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:04.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים