|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
לחמנייה עם סומסום
נכון הסומסום זה שומן איכותי נכון עכשיו השאלה שלי בלחמניה שיש בה סומסום השומן עצמו איכותי או לא ? כי הוא עבר קלייה מה אתם אומר ? ובדרך כלל בלחמניה רגילה יש הרבה שומן לחמניה עם סומסום |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
הייתי אומר שהכמות היא שולית.
__________________
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
אבל השאלה שלי עם הסמסום מתבשל ... אז השומן שבו נהרס ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
מההההההההה?
זה כמו שתתגן שמן זית הוא יהפוך מי לא רווי לרווי זה הורס אותו יענו אני שואל עם בשמשום זה גם ככה או שאתה דבר גרעינים נכון ? עם זה גרעינים לא קלוים הם בריאים עם זה קלוי יש בזה מלא שומן רווי |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
זה לא מה שקורה בטיגון. בטיגון חומצות השומן מתחמצנות ומייצרות כל מיני רדיקלים חופשיים שלא בריאים לגוף. בקיצור, אם אתה מטגן טיגון קצר אז תעדיף שמן זית\קנולה
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
טוב אחי אבל מה עם השאלה ששאלתי לחמניות ובגט עם שומשום
השומום הוא יחשב לאיכותי או שהוא נהרס ? תודה: ] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|