|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
מההההההההה?
זה כמו שתתגן שמן זית הוא יהפוך מי לא רווי לרווי זה הורס אותו יענו אני שואל עם בשמשום זה גם ככה או שאתה דבר גרעינים נכון ? עם זה גרעינים לא קלוים הם בריאים עם זה קלוי יש בזה מלא שומן רווי |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
זה לא מה שקורה בטיגון. בטיגון חומצות השומן מתחמצנות ומייצרות כל מיני רדיקלים חופשיים שלא בריאים לגוף. בקיצור, אם אתה מטגן טיגון קצר אז תעדיף שמן זית\קנולה
|
|
|
|