|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() מכיוון שבמבה הוא חטיף מטוגן לא הייתי בונה על זה כי הערכים של השומן של הבוטנים נהרס בבישול ועלול אפילו להפוך לשומן טראנס, (תקנו אותי אם אני טועה) והאומגה 3 הלכה פייפן.
אם אתה ממש אוהב במבה תחליף פעם בשבוע במקום השומן הרגיל מנת במבמה אבל בשאר תשתדל להישאר על שומנים איכותיים וטבעיים (אגוזי מלך, שמן זית שמן דגים פשתן ..) שומן צמחי זה שמן סויה שהם מטגנים בו את הבמבה לדוגמה.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|