|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני ינוח אני לא יאמן פלג גוף תחתון אני לא יקח סיכון גם עם זה פישטת רגלים ולא כואב לי לעשות את זה. זה עדיין סיכון בישבלי. אני מעדיף מנוחה מוחלטת במצב הזה. בכל מקרה,אני ישאל אותך שאלה שמעניינת אותי בדדליפט העומס הוא בדרך כלל על הגב לא? איך יכול להיות שוקרה מצב שפשוט יש קרע בשריר האגן שמחובר להמאסטרינג? ולא בגב למשל? סתם מתעניין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וסתם אני ישאל אותך איך אתה יודע שזה לא רציני מה שקרה לי ושזה יעבור? ולא משו רציני מאוד כאילו האורטפד אמר לי בערך חודש עד שזה יעבור לדעתו אבל אולי זה לא ככה לא יודע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שמה שיש לך זה לא רציני כי האורטופד אמר רק חודש(כלום זמן לפציעה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בנוגע לדדליפט אני רוצה לדעת להמשך לעתיד שאני ישפר אותו בוא תגיד לי מה בדיוק רע בו-חוץ מזה שהגב עגול בחלק מהחזרות כן?-חלק מהם הוא ישר. מה היית משפר ואומר ומציע לעשות בהמשך שאני יחזור לעשות דדליפט תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה מתחיל את העלייה מכמה שיותר נמוך תפתח את כפות הרגליים והברכיים שלך יותר הצידה תדחף על הצדדים של כפות הרגליים ותפרוס את הרצפה עם הרגליים תתרכז בלדחוף את הירכיים קדימה ראש למעלה וגב תחתון מקושת עד המקסימום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|