|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחור חזק ביותר, כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() תודה על התגובות.
לגבי יישור מרפקים, אני בהחלט מאמין שאני יכול לישר אותם אם ארצה בכך. לגבי הרמת הישבן, תכל'ס אני מאוכזב מעצמי, יש מצב שהרמתי אותו בחזרה או שתיים, אף פעם לא צילמו אותי לוחץ חזה ולא העירו לי על זה, אני אקפיד יותר ואשים לב... Rm1, מפחיד אותי לעשות כי אני לא מעוניין בפציעות שישביתו לי את האימון. לפני כמה חודשים, לאחר כמה סטים כבדים, החלטתי לשים 175 קילו, עשיתי 2 חזרות נקיות לבד. מי ששמר עלי, פאוור ליפטר ידוע, אמר שיש מצב גם ל185 לחזרה אחת, בתנאי שלא אתעייף בתחילת האימון כמו שעשיתי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ראבאק!!!
הבנאדם מרים פה כמו מלך משקל מטורף ואל תשחקן לי אותה "זה משקל יפה...". 99% מהאנשים כאן בפורום לא יתקרבו אפילו למשקל הזה בחיים אבל רוב הילדים פה חיים בסרט של באדיבילדרים ועוד נותנים לו הערות כמו: "חצאי חזרות". תלמדו לפרגן קצת ותהיו קצת יותר ריאליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |