|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() quote=Nimrod]]
מאוד מעניין אותי כי בחיים לא ראיתי תוכנית של מישהו שמתאמן איתו וסתם זה מעניין אותי :X אני אישית לא צריך מאמן או תזונאי וסומך רק על עצמי...[/quote] לפעמים זה לא מספיק ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא הבנתי אותך מאמי
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#183 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני בדעה של נמרוד, לא צריך אף אחד שילמד אותי שום דבר, אני גם לא סומך על אף אחד...
![]() |
#184 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נמרוד בתגובה הזאת אני לא מתכוון חס וחלילה לעליב 1) אתה לא יודע תזונה ואימונים כמו אחד למד בוינג והיה בעצמו BB 2) לפי התמונות האחרונות ששמת פה אני זוכר שהרוב אמרו לך שהעלת כמתוך ה0-7 קילו הרוב שומן 3)צריך לפעמים להוריד את האגו באמת! אני סומך על יאיר כי היו חודשים שנגיד לא עליתי כמו שצריך נגיד 300 גרם כמו שכתבתי הוא לקח על עצמו את האחריות ושינה לי את כל התוכנית אימונים ותפריט ועליתי בחודש אחר מכן קיל קילו שריר1.1 שמע, הבן אדם אוהב את מה שהוא עושה והוא פשוט תותח הוא היה בעצמו BB אמא שלי חודשים איתו והיא ירדה כמעט 10 קילו ואין הוא דעתי מס1 גיל גרנות יותר מיועד להכין אנשים לבמה מאשר דיאטות לאנשים רגילים ולכן הולכים אליו פחות! ואצל יאיר להב איך שהוא מציב לך את התשלומים וכו' זה סבבה לגמרה אם אתה משלם לו 2400 שקל לשנה אם אתה במסה מגיע כל חודש אם בחיטוב כל שבוע אתה אצלו אני לא בא פה להשוואת אבל זאת המציאות! |
|
![]() |
![]() |
#185 |
חבר פעיל
|
![]() 1. מה הוא יודע שאני לא יודע?
2. הם לא ראו אותי מלפני זה, זה פיגור להגיד את זה. 3. כמו אחד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#186 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קילו שריר בחודש זה די גרוע... ונמרוד, זה לא בושה להגיד שמישהו יודע יותר ממך.
![]() |
#187 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח קילו שריר בחודש זה הרבה מה אתה סטלן!!!! אתם פה עולים 3 4 קילו בחודש אבל הרוב זה שומן ואניי שם לך כסף שאתה בדרך כלל לא עולה יותר מקילו שריר נקי בחודש! כמה אתה עולה בחודש? ואני מדבר טבעי! ובלי קראטין החודש הזה התחלתי עם קראטין נראה כמה עלייתי! |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שעם התפריט שלי והאימונים שלי מול מה שהוא היה נותן לי לא הייתי מתקדם בחצי גרם של שריר יותר, פשוט כי אין שום דבר שרלווטי לגבי שהוא יודע ואני לא. הדגש הוא על המילה רלוונטי לגבי. אני חושב שאין בעולם תזונאי או מאמן שהיה מקדם אותי במילימטר יותר ממה שאני מקדם את עצמי, למרות שיש מליונים של אנשים שלא רואים אותי בידע. בלי קשר שב2400 ש"ח אני קונה סייקל איכותי של איזה חודשיים וחצי טסט נקי עם תוספת + פיסיטי ואז אני באמת אראה תוצאות פי 1000 יותר טובות ממה שהוא היה נותן לי.
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תירד כבר מהעץ שלך ילדון ואיך הגעת לעזאזל ל2400 שקל?? זה כולה יעלה לך איזה 700 בשנה |
|
![]() |
![]() |
#190 |
חבר פעיל
|
![]() לצורך העניין, אם אתה אומר שקילו שריר נקי בחודש זה די גרוע אתה רוצה להגיד לי שכל חודש את עולה 3 4 קיל ושריר נקי!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני תקרא את התגובה שלי לבולט. ציטוט:
2. דיברנו על יאיר להב זה המחיר שלו.
||
![]() |
![]() |
#192 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Nimrod]לא אמרתי, זה מצויין, אבל זה תלוי בגוף שלך לא שלו.
אני תקרא את התגובה שלי לבולט. לא כתבתי את זה נכון,הגבתי לבולט ולא אליך! שמע,מסה זה הכי קל לבד פשוט לאכול מעל התחזוקה...לאכול פחמימות,חלבון,שומנים,וירקות ולאכל כמות חלבון פי 2.3 משקל גופך. אבל מה שהכי בעיה זה החיטוב!!! איןן אם אתה לא תדע לעשות חיטוב כמו שצריך אתה יכול לאבד הרבה שריר לא חבל על כל המאמץ והשקעה? לכן זה אחד הדברים שהלכתי אליו! |
![]() |
![]() |
#193 | |||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
[/quote] אני בטוח שאם תשלם לו עוד קצת הוא ילמד אותך הבנת הנקרא, נראה שאתה זקוק לזה. קילו בחודש זה באמת לא כזה הרבה, כמה זמן אתה מתאמן? כמה אני עולה בחודש? וואלה לא יודע, אני לוקח אבקות וקריאטין אז אני לא טבעי.
![]() |
#194 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=PcGunMan]
ציטוט:
האמת שאני יתן לעצמי יותר מכל אחד אחר, כי אני משקיע 100 אחוז בכל תפריט או תוכנית לעצמו, הוא זורק לך משהו ורוצה מהר לעבור למטופל הבא, כי אתה משלם מראש והוא רוצה לחזור הבייתה לאשתו ![]()
|
![]() |
![]() |
#195 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח לא התווכנתי לזה שאתה לוקח אבקות וקראטין אז אתה לא טבעי! ![]() ברור שזה נראה לך קילו בחודש לא כזה הרבה אני זוכר את עצמי מעלה באיזה 15000 קלוריות מעל התחזוקה עולה בחודש 3 קילו לא יודע אם זה שומן או לא מה אכפת לי עליתי שלושה קילו לך זה נראה כלום כי אתה לא יודע כמה עלית שריר אם אתה לא משתמש בקראטין זה בערך הממוצע 800-1200 פחות או יותר אם אתה משתמש בקראטין אפשר לעלות עם קראטין בחודש מלא!!!! 2-3 קילו שריר נקי! באפריל היה שנה! נמרוד...אתה לא היית אצלו אתה חיי בסרט!!!! ואשליה שאתה מלך העולם ואתה יודע יותר טובמ מגיל גרנות ויאיר להב דיייי חחחחחח למה נראה לך? בפגישה הראשונה שלי שעתיים!!!! שלמות הכניס אותי למכונה הכין לי תפריט תוכנית מתאים הכל שעתיים זה נראה לך לזרוק למטופל הבא? |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קילו בחודש זה באמת לא כזה הרבה, כמה זמן אתה מתאמן? כמה אני עולה בחודש? וואלה לא יודע, אני לוקח אבקות וקריאטין אז אני לא טבעי.[/quote] גם אתה וגם נמרוד צריכים לרדת מהעץ ודי מהר. אתם עושים פה פוזות כאילו כל אחד מכם מינימום קולמן וחבריו ועושים יותר רוח מאשר תוצאות. אז בחיאת חלאס לזבל בשכל. |
|
![]() |
![]() |
#197 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תסתכל בתגובה שלי למעלה
#199 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל בתגובה שלי לבולט.
זה שאנחנו משקיעים ולומדים ולא מתפנקים על תזונאי ומאמן שיגגב לנו את התחת שאנחנו גומרים. מאמינים שאנחנו יכולים להתקדם יפה בלי זה לא אומר כלום. הכיף שלי זה ללמוד את הדברים לבד ולנסות מליון גישות ודברים על עצמי, לא יכתוב לי לאכול 5 פרכיות וכף קוטג' ואני יעשה את זה. אני אוהב לשאול למה, הרבה אנשים שאני שואל למה אומרים לי שאני מזלזל. גם מבחינה חינוכית אתה מסכים איתי שאם תשקיע את הנשמה תוכל להתאמן ולאכול לבד? אז למה לבזבז כסף?
![]() |
![]() |
#200 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שאי אפשר, אבל עובדה שזה ידוע ומוכח שאדם שלוקח מישהו שמבין קצת יותר ממך ו\או מבולט מגיע לתוצאות יותר טובות ממך ו\או מבולט. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|