|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
פשוט שמתי מסנן שטויות ...
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() יפה , סוף סוף אתה מודה ב fail שלך ...
חסכת ממני להעלות לך את התמונה . לפחות עכשיו שאתה מודה שיש לך בעיה אתה יכול לטפל בה ולהתחיל לפתוח את המוח הצר שלך לשיטות אחרות בכדי להחכים ולהיות בעל ניסיון וידע נרחב. יישר כוח
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() fbw סטנדרתי הרבה יותר טוב למתאמן מתחיל מאשר ss.
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חושב שצריך לעשות ככה לא רק לפני ss לפני כל תוכנית, אבל דיברתי אחרי החודש הזה עדיף לעשות fbw.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא חידש לי הרבה. טוען שהתוכנית טובה. לא אמרתי שלא. מצד שני לא כתוב שזו התוכנית היחידה שטובה.
שים לב שהוא סיכם בסוף ש5*5 זה לא התוכנית המושלמת וזהו, אלא שזה יסוד ראוי שעובד היטב שיקדם גם מתאמנים ותיקים לפחות בחלק מהשנה. זה לא אומר שכל תוכנית אחרת מבוססת נפח / פיצולים / חזרות וכו' - אינה אפקטיבית או אפקטיבית פחות. לאחר שקראתי את הפסקה האחרונה אני בכלל לא מבין איך עליתם לעץ הגבוה הזה, הביטוי "יסוד ראוי" הוא רחוק מאוד מהסגידה המאסיבית שנהייתה כאן. נערך לאחרונה על ידי Scylla, 09-09-09 בשעה 06:37. סיבה: תוספת |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() השרירים/גידים/עצמות/מערכת עצבים/גוף בכללי שלך לא רגילים לקחת על עצמם עומס בהתחלה, וחודש של אימונים קלים לטווח חזרות גבוה יכול להכניס את הגוף שלך למצב שבו הוא יותר רגיל למאמץ, ויכול למנוע פציעות עקב מאמץ יתר בהתחלה שיכולות לקרות אם אתה ישר קופץ לטווח חזרות של 5.
ציטוט:
ואיזה תרגילים אני אבחר ב fbw אתה שואל? גם תרגילים מורכבים שחלק מהם עושים ב ss כמו בנץ'/סקוואט/פרס/חתירות וגם תרגילי בידוד לשרירים הקטנים כמו כפיפות מרפקים/פשיטה בכבלים/כפיפות בטן.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למשל ככה עצימות - בתוכנית שרשמתי עובדים בעצימות נמוכה אבל הנפח יותר חשוב תדירות - כל התרגילים 3 פעמים בשבוע ולא רק הסקווט נפח - .... בנתים אתה לא רושם כלום ולא מנמק כמה חזרות וסטים יהיו בתוכנית שלך מתי אתה מוסיף משקל בתוכנית שלך ? מאימון לאימון/שבועית... אילו תרגילי עזר אתה מבצע... אל תזרוק דברים לאוויר אם אתה מגיב תשב תחשוב על מה שאתה רושם ותנמק... ובכל הפוסט לא רשמת למה ss פחות טובה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מוקדש לארבל
יש הרבה דברים שאנו כן מסכימים עליהם... http://www.youtube.com/watch?v=-xExJ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=RqI6z...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=vEI4d...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() כן. אם אתה צריך הסבר שוב מה זה עצימות אתה מוזמן לשאול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אתה מפסיד הרבה מאוד גדילה והתחזקות בהתחשב בעובדה שאתה:
א. תקוע על טווח חזרות של 8. ב. לא עושה סקוואט ודדליפט מסיבות לא ברורות/משכנעות. ג. עושה לחיצת כתפיים במקום פרס, "חתירה עם משקוליות ורודות" במקום מתח או חתירה. ד. אין לך פרוטוקול שיטתי להתקדמות, כלומר, אתה יכול לבוא לאימון ולעשות את אותו משקל, להוסיף 10 קילו, להוריד 10 קילו, אין לך שיטת עבודה בהנחה ואתה נתקע וכו'. זה יגרום לתוצאות שלך להיות "מגוונות" בהתאם לכמה אתה עצלן/חושב יותר מדי/נלהב מדי עם ocd קשה. וגם אין פה איזה "דגש שיגרום לך להיות פרופורציונאלי בלה בלה בלה". אם זה כזה חשוב לך, תעשה ss ותכניס 2 סטים של בטן, אחורית קדמית וכפיפות ברכיים (?). התכנית הזו תביא אותך להרבה פחות ממה שאתה מסוגל לו וחבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אל תזלזל בחתירה בהטיית גב עם משקולת יד,במשקלים מסויימים זה כבר נהיה לא צחוק בכלל (ע"ע אימון הגב האחרון לפני התאונה שלי:דאמבל של 72.5 קילו ל10 חזרות)
![]() |
![]() |
#18 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה בסוף החודש אני עובר ל ab, אז התוכנית הזאת לא תשאר להרבה זמן. ציטוט:
ב. אתה לא חייב להאמין לי למה שכתבתי בקשר לסקוואט, אם אתה רוצה אני בשמחה יפרט לך מה הבעייה שיש לי עם התרגיל כרגע. ולא אמרתי שום דבר על דדליפט, אני לא עושה דדליפט מבחירה, כרגע אני לא רואה איך זה יעזור לי להתקדם יותר. ג. לחיצת כתפיים זה כמו פרס, ואני אמרתי חתירה עם משקוליות ורודות? אני עושה חתירה עם משקולות של 22 קילו לידיעתך. ד. אני מתקדם כשאני יכול, וזה בינתיים עובד טוב. לפי הפסקה האחרונה שכתבת, אתה אפילו לא יודע מה זה כפיפות ברכיים, אז תלמד על תרגילים אחרים חוץ מ 5 התרגילים של ss לפני שאתה מבקר אותם. מסור זה חתירה, רק עם משקולת במקום עם מוט, בדיוק אותו דבר, כמו שאמרתי מקודם תלמד על תרגילים לפני שאתה אומר עליהם דברים לא נכונים.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דדליפט/סקווט עובדים יותר חזק על ההמסטרינג מכפיפה טווח חזרות 5 יותר ייעל מבחינת עומס על המערכת העיצבית+שריר = דבר שיוביל להתחזקות ולגדילה יותר מטווח של 8 חזרות (מבחינת התחזקות) אם אתה לא מבין למה דדליפט יעזור לך זה בעיה כיוון שדדליפט זה התרגיל שמערב הכי הרבה שרירים בגוף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 09-09-09 בשעה 23:40. |
|
![]() |
![]() |