|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אנטון אתה באמת מדבר שטויות, פולאובר זה תרגיל נהדר, בגרסת הדאמבל, ברבל, או קרוס אובר, זה תרגיל מעולה לרחב גבי, אחד מהתרגילים המובלים כי אין בו ממש מצב שהגב שלך לא יעבוד לעומת תרגילים כמו פולי עליון, מתח, חתירות למינהן (חלקן) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() זה? ההתנגדות למעלה היא אפסית.
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן AB.
http://www.exrx.net/WeightExercises/...nclineRow.html http://exrx.net/WeightExercises/Back...SeatedRow.html מתח ו פולי עליון. הכל 8X3 ..לדעתכם זה מספיק טוב? ועוד שאלה..אפשר בבקשה תרגיל טוב לכתפיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() הלחץ על הגב בשיא המאמץ בפולאובר לא מתחיל אפילו להתקרב ללחץ שמופעל על החזה בשיא הלחיצה עם משקל כבד (כמה משקל כבר אפשר להעמיס בפולאובר).
הגב באמת לא צריך כלום חוץ מזה לדעתי (אתה יחול לחשוב אחרת): בנט אובר רואוז טי באר רואוז מסור מתח
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חב'רה לרחב גבי אני עושה רק 2 תרגילים של 4 סטים פולי עליון/מתח ומוט וי בפולי עליון
ואחר"כ אני עושה תרגיל לשכמות ועוד תרגיל לגב תחתון זה מספיק, נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() בנט אובר רוו
משור פולי ... מתח אין דבק כזה "טוב" ! אתה לא יכול עם תרגיל 1 טוב לפתח לעצמך גב האנק ! צריך 3-4 טובים ! כמות סטים וחזרות מטעים וכ"ד ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להוכיח שהתרגיל הוא לא טוב?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() פולאובר עם כבל זה תרגיל טוב, עם דאמבלים זה תרגיל קקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי כל תרגיל עובד טוב יותר על מישהו אחר
אני מרגיש הכי הרבה גירוי במסור. גם טיבאר(הפסקתי..זה מזיין לי את החוליות) Niran תנסה כמה תרגילים שראית שעל הרבה פה זה עבד טוב..תנסה אותם ותראה מה הכי טוב בשבילך |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חשבתי לעשות חלופה כזאת: עליות מתח 2x6-10 מסור 2x6-10 במקום זה: חתירה עם מוט 2x6-10 עליות מתח 2x6-10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פרפר במכונה - לא טוב מלא אנשים גדולים בנוסע בודיבילדינג יכולים להגיד שאתה תועה ! גם אני אישית לא אוהב מכשירים (במיוחד פרפר במכונה) אבל לדעתי לאשוות אותו ללחיצת חזה זה טימתום ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |