|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה לעומרי וחבריי הפורום אני הולך לסיים כנראה בלי תעודת בגרות מלאה ועם כן אז על הפנים ומעניין אותי מה זה האניברסיטה הפתוחה מקבלים כל אחד?זה עולה מלא כסף?זה נכון שאחרי שאתה מוציא שם תואר ראשון תיכול להתקבל לכל מקום ללימודים לתואר שני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() צודק. אבל הכי חשוב זה להיות שלם עם עצמי ולא משנה מה אני יעשה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() שמע אחי, דברים משתנים, עד לפני שנה בכלל לא עבדתי, והשנה אני עובד פול. הכל משתנה כל החשיבה שלך.
לך תידע שאחרי צבא תרצה להתקבל לאנשהוא ולא יקבלו אותך כי חסרה לך תעודת בגרות. עכשיו זה הזמן לעשות תעודת בגרות. עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא צריך בגרות ואיזה ואיזה תואר בשביל להצליח רוב האנשים שאני מכיר הם אנשים שעם כל התארים שלהם מרוויחים משכורת קצת מעל הממוצע וחיים חיים בינוניים רק בגלל שזה מה שהחטיבו להם מאז שהם היו צעירים והם מתנהגים כמו תוכים לדעתי האנשים שבאמת מצליחים הם האנשים שלא הלכו עם הזרם והעיזו לקחת סיכונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל להזכיר את ביל גייטס ואלברט איינשטיין בפוסט הזה ובויכוח עם החברים שלך גובל בחילול.
זאת בגלל שאלו אנשים גאונים...כן תואר - לא תואר....הם הצליחו בגלל הגאונות שלהם. הם לא מדגם מייצג לשום דבר... כמה אנשים כמוהם היו כבר? מעטים מאוד. איינשטיין היה גאון מתימטי ברמות שקשה להבין....ולכן הוא הצליח, הוא נדיר. כנ"ל גייטס שהוא גאון עסקי ושיווקי.... לקחת את החבר'ה האלה כמדד להערכת הצלחה בלי השכלה זה טמטום גרידא. בית ספר זה פיס אוף קייק אחי...תעבור את הבית ספר...תעשה את כל הבגרויות. ואז יהיו לך כמה שנים של מנוחה מהלימודים...צבא...קצת עבודה אחרי הצבא ואז תוכל לחשוב שוב אם אתה רוצה ללמוד באוניברסיטה או לא. אבל לפחות שתהיה קיימת לך האפשרות הזאת במידה וכן.
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() להצליח בחיים בלי לימודים?..שחקני כדורגל בדרך כלל (ואני מדבר על התותחים שמכירים בכל העולם) אבל בקשר לשורה הנמוכה יותר של שחקנים שמרוויחים סכום שאפשר לחיות ממנו בצורא נכבדה מאוד איך שהם עוברים פציעה אם אין להם לימודים או משהו ואין להם יכולת לשחק הם בבעיה רצינית...
עוד דרך להצליח בלי לימודים לשלוח טופס לוטו,ויינר או כל דבר אחר ופשוט לזכות בכל הזכום לבד ![]() להיות בן של איזה מליונר שאתה פשוט יכול לשוות בבית ולגרבץ כל היום ולהינות מהריבית של האבא ![]() או כמו שהזכירו קודם להיות איזה ראפר אם עבר של פשע כמו 2PAC או כל אחד אחר ואיכשהו להצליח בפירסום ולהגיע להוליווד בסופו של דבר לסיכום לימודים זה דבר שמאוד משפיע על החיים לא לוותר עליו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא מרגיש בנוח בבצפר פרוש! תמיד אפשר לחזור קח כמה חודשים רגיעה ובשנה הבאה לך לבצפר פרטי כמו אנקורי וזה אחלה בצפר ותצליח שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ארנולד..
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() השכלה משפרת את הסיכוי לכל העסק אבל את האמת המצב כמו שאני רואה אותו יש אנשים עם בגרות מלאה שחרשו והשכלה על תיכונית שנאבקים לשרוד ואנשים בלי שעושים עליהם כסף
כמובן שצריך עדיין להשקיע אבל אל תהיה מהכבשים האלה שחושבות שיתנו להם מיליון דולר ברגע שהם יקבלו בגרות ( אלא אם זה מהשוגר דדי שלהן)
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() כנס יש לי להגיד לך המון על זה!
אבל אני לא אתחיל לשפוך כאן את הלב כי זה מלא. דבר ראשון לנושא שלך יאיר לפיד ללא בגרות ואחד האנשים היותר משפיעים ומצליחים בחברה הישראלית לא בגגל אבא שלו או דבר כזה בגלל עצמו. מייקל לואיס(אל תתפרצו עליי גם אני לא מסמפט אותו)מצליח מאוד העיפו אותו 3 פעמים מבית-ספר. ויש עוד מלא דוגמאות. תראה אתה באמת נראה אחד שמשכיל ואמרת שאתה גם רוצה לקרוא ספר וכו' ואתה נראה ילד טוב כזה. בקיצור תשמע אני אכלתי כזה חרא בתיכון שאף אחד לא אכל מלא זמן אבל אני נשאר בתיכון כי אני חייב לסיים ויש לי עוד 5 חודשיים לסיים כי אני י''ב. ואיזה כיתה אתה י' י''א י''ב? נו בחייאת כמה זמן נשאר לך בקושי גם אם אתה בי' אז די אחי תשאר ולפחות תגמור 12 שנות לימוד אם אתה בכיתה אצלנו זה נקרא אתגר או הכוון שלא מוציאים בגרות פשוט תגיע לבית-ספר וזהו תעשה פה ושם בגרויות שמגישים ותעבוד שיהיה לך כסף בצד ככה. לגבי זה שזרק אנקורי לאוויר זה בית-ספר פרטי אתה לומד את מה שאתה צריך לבגרות בלי תוספות בצמצום כדי להשיג תעודת בגרות וזה עולה בערך פי 4 מבית-ספר רגיל. לדוגמא אם רגיל עולה 3 אלף זה עולה 12 אלף מבין? ולגבי לעוף מהבית-ספר היה לי אחד בשכבה שפשוט לא היה בא לבית-ספר מלא שעות לא הבריז הלך יותר מוקדם הביתה פשוט לא בא והעיפו אותו כי המיכסות גמרו אותו מבין? ואם יש לך בעיה חברתית כלשהי תעבור לבית-ספר אחר בסביבתך אני כמעט בטוח שיש ושם כבר אני בטוח שתלמד מטעויות ותסתדר. מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שכחת להזכיר את ארנולד שלפי דעתי הצליח יותר מכל אחד אחר, עלה ל ארה"ב ללא כולם ותראו איפה הוא היום
מושל קליפורניה
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, היום בנאדם עם בגרות ותואר לא שווה הרבה, אז תדמיין מה אתה תהיה שווה בלי בגרות ובלי תואר. בתור בנאדם שפרש מבית ספר ונהיה אקסטרני ומסיים עכשיו בגרויות אני מרגיש חייב לומר לך שאתה אידיוט אם אתה חושב לעשות מה שאני עשיתי.
כל מי שחושב שלעשות בגרויות לבד זה קלי קלות, לא לומדים וכו' פשוט טמבל, אני לומד פי שתיים מרוב החברה שמקבילים אלי במסגרת תיכונית, ועזוב את זה שבית ספר זה לא מסגרת חינוכית אלא מסגרת חברתית. כשמתבגרים מבינים שבית ספר זה כיף וזה בשביל חברים, דוגרי גם ככה את רוב הלימודים אתה עושה בבית אם זה שיעורי בית או לימודים לבגרות, אז בית ספר זה רק מסגרת חברתית. תפסיק להיות חמור, בית ספר בסוף היום זה קל וכיף, תאמין לי שאתה תתגעגע אליו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך איזה אבא שהוא מנהל מפעל של מזגנים משהו?(גילעד אני חולה עלייך)
תנסה להשקיע גם אני כמוך כבר אין לי זין אני לא יכול לשבת מול דף ולהיסתכל עליו קשה לי נראה לי אני צריך רטלין או משהו=\,איזה כיתה אתה? י'?
![]() |
#37 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח גילעד הזה כל היום מגרד תביצים בעבודה! וחותך מוקדם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() היום אם אין לך תואר אתה לא יכול להכנס לאף עבודה רווחית (ניהול, הייטק וכו'), אף אדם לא ירצה להשקיע בפוריקטים שתרצה ליזום. בשביל להיות זמר\שחקן\ספרטאי מצליח אתה חייב כישרון, רוב הסיכויים שאין לך סיכוי להצליח שם כי:
1) הסיכוי שיהיה לך כישרון מעולה הוא 50 50 לסיכוי שאין לך 2) אתה לא יודע כמה אנשים כשרוניים יש, אתה צריך פוקס שיגרום לך להצליח אחרת אין סיכוי. בקיצור בית ספר הוא חובה היום על מנת להתקבל לאוניברסיטה ולהוציא תואר |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה תדוגמא הכי טובה:
לימור לבנת -שרת החינוך לשעבר לא סיימה 12 שנות לימוד.. נקודה למחשבה...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |