|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנחנו גם עשינו תקורס, ועם זאת אנחנו יודעים שהכל שם זבל אחד גדול. וזה שאתה עבדת בשיטה מסוימת לא אומר שהיא לא מפגרת. גם אצלנו בארץ עובדים עם הכדורגלנים בשיטות מאוד מתקדמות, בגלל זה הפועל ת"א בדקה 60 בליסבון נראו כמו חבורה של זיינים נבולים. אל תתן לי עכשיו תשובות כמו itzikֹb שהסימוכין שלהם הוא תקשורים עם ישויות ממאדים ותענה לי על השאלה, כמה הסקוואט _המלא_ שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא משנה איזה אימונים תתן להם, הקצב של ליגת האלופות שונה ואי אפשר להכין אותם לשם
![]() |
![]() |
#23 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
יש לי בן אדם בחדר כושר שהתאמן עם טל בן-חיים בזמן שהיה בארץ. בלי קשר ליכולות הטכניות (שלא מעניינות בפורום הזה), הוא אמר שטל בן-חיים עשה סטים של 10-20 חזרות עם 120 קילו בסקוואט מלא היי באר. עכשיו תבין למה הוא באנגליה כבר שנים לעומת המוני בלמים יותר טכניים ממנו שנשארים בארץ.
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני הסימוכין של itzikb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
וטל בן חיים בכלל משחק באנגליה, קצב המשחק שלו יותר מפותח מהעצלנים בארץ
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
די לזיין תשכל אתה לא נופל מהם בשום פרמטר. השחקנים פה לא יודעים להתאמן ולאכול. לנוח הם לא נחים כי כל יום הם יוצאים למסיבות ושותים למוות המשחקים פה הם בעמידה ולא בריצה הליגה פה לא תחרותית ואל תעבירו תדיון לכדורגל, אני רוצה לשמוע את טונה מגבה את ערימת הזבל שהוא אמר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה היתרון של זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שאתה בן אדם שיותר מדי חש מעצמו, אני אמרתי לך משהו לא במקום? אתה לא יכול לנהל דו-שיח תרבותי בלי להקניט?
אתה לא מכיר אותי אז אל תדבר סתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא חש שום דבר. בן אדם שמצטט ספרים מפגרים שנכתבו על ידי מוסדות מפגרים ולא מנסה אפילו להבין איפה הטעות שלו, לדעתי חש את עצמו השלד הוציא אותך טמבל בקטע עם המתח. לשיטתך מי שלא עושה מתח גם לעולם לא יעשה מתח. אגב, גם לוינגייט\שיאים יש דרך טובה יותר משלך כדי לעשות מתח. נכון, אני לא מכיר אותך, בגלל זה אני רוצה לדעת מה המשקלים שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד, תשובה מצויינת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני תמיד לומד דברים חדשים מדיונים ומקשיב ואני ממש לא חש את עצמי, רק שאני עושה בצורה יותר יפה. מי שלא עושה מתח יצליח לעשות בעזרת עבודה נכונה, ברור שלוינגייט ולשיאים יש דרך יותר טובה לעשות מתח. אמרת שעשית את הקורס נכון? גם בזמן הקורס כל כך שנאת את מה שמלמדים שם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
אולי האימונים שם הם בדיחה, וכן הקצב כן הוא גרוע, אבל שום אימונים לא יכינו 11 שחקנים לקצב שמעולם לא חוו במשך 90 דקות
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן מלמדים שם זבל "ככל שאתה מפצל יותר אתה מתאמן יותר מתקדם" ברור ילד בן 12 מהפורום הזה יחליט שבא לו לעשות abc, אי לכך ובהתאם לזאת הוא מתאמן מתקדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות לגבי אימון hst | Yy21 | אימונים | 6 | 14-05-10 19:11 |
לגבי ארוחה אחרי אימון + כמה שאלות לגבי גיינר | RetioN | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-09 23:42 |
חדש בקהילה - מספר שאלות לגבי אימון חדש | TUXLIGHT | אימונים | 2 | 04-11-09 16:43 |
שאלה לגבי אימון כתפיים | baboska | אימונים | 6 | 02-10-08 22:28 |
כמה שאלות כלליות לגבי אימון | achtunG | אימונים | 2 | 17-10-07 10:34 |