|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל זה כבר לא נוח אתה מגיע למצב שאתה מכין סיר אורז או 2 סירים פסטה ביום..וכל יום אתה צריך להיות סביב האוכל..ואני משתמש באבקות כדי להקל על העניין וזה עדין מאוד קשה(יש בחור בחדר כושר שוקל 96-94 אוכל כמוני וממשיך לעלות במשקל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() פתרון לא רע יכול להיות שילוב של הרבה שיבולת שועל בתפריט -גם טעים, גם הרבה פחמימות וגם שומן איכותי. אין מה לעשות חביבי, זה הספורט שבחרת (מעניין מי האידיוט הראשון שיקפוץ ויכתוב שלא מדובר לא ספורט?)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש בה בארוחת בוקר
אם אתה רוצה אני יכול לנסות 5 לבנים של ביצה 120 גרם קוואקר 3 תפוחים(2 מרסק ומערבב 1 חותך לקוביות) ממתיק מלאכותי 20 גרם שמן זית מערבב עם הרסק שם בתבנית "מרצף" עם התפוח החתוך שם בתנור אופה את זה הופך על צלחת וזה יוצא כמו פאי תפוחים אם אתה מכיר http://www.teamim.co.il/Portals/0/%D...7%99%D7%9D.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע פצצה אני אנסה את המתכון. בכל מקרה אני משלב שיבולת שועל (כ-150 ג' עם כפית דבש ומעט חלב) כקינוח של ארוחת הערב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת ערב אני אוכל 200 גר' קוטג' 1% מערבב עם 100 גר' טחינה גולמית עם ממתיק מלאכותי
יוצא לך מרקם כמו של גלידה בטעם חלווה משהו בנזונה ![]() ראית כאילו 2 ארוחות מתוך 6 אצלי..וארוחות עשירות בקלוריות שומנים טובים חלבון פחממה ופשוט כלום איזה חרא זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, הפחמימה היחידה שלך בארוחת הערב מגיעה מהטחינה???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ד"ר איגור, אני לא מסתלבט (לפחות לא על בלאקי). אני דוחף כזאת כמות כי זה מה שהגוף שלי צריך בשביל לעלות בקתב שאני רוצה. בינתיים התוצאות לא רעות ברוך השם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
נפיחון
|
![]() זה לא העיניין גבר. מן הסתם ש 5000 קלוריות יעבדו במיוחד כשאתה 1.70+ אבל למה סתם להשמין? |:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני a-e שישה פעמים בשבוע חחח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() איגור, למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, אתשדל להעלות השבוע מס' תמונות. אם לא תאהב, אני עובר ל-ss ומשנה תפריט למה שתגיד לי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() סאמי אתה לא מתאמן בשביל איגור או בשביל לרצות את איגור תאמין לי שגם איגור חושב ככה
כל אחד מתאמן בשביל עצמו ובגלל זה התחום זה לא כמו מתמטיקה והכל דינמי ומשתנה בין מתאמן למתאמן על איגור עובד הכי טוב ss עליך עובד הכי טוב a-e שניכם מתקדמים עם התוכנית שניכם רואים תוצאות אז למה להחליף?לנסות תמיד אפשר אבל לא לבוא בגישה של אני עושה את זה בשבילך חחח :] קיצור בהצלחה גבר תעלה תמונות כבר ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() נערך לאחרונה על ידי IGOR, 13-07-11 בשעה 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל הפיצולים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר מתחיל
|
![]() תבסס את התפריט על פחמימות מורכבות והמון חלבון וגם שומן בכמות נכבדת ולא תפריט ג'אנק
אלא אם אתה כבר עושה זאת |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ראיון עדכני עם רוני | zed | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 15-06-09 22:05 |