|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למרות שאני לא מת על המראה הטיזרי הזה.. היא עושה לי את זה אחושרמוטה והתחת הזה שלה מפיל לי ת'לסת לשכנים מלמטה ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() בחיי שאני לא מבין מה כולם מתלהבים מזה
עוד שנייה תשוו את זה לנמלטים לדעתי הישרדות של ערוץ 10 זה פשוט בדיחה לעומת האמריקאי,הכל עשוי כל כך גרוע ומבויים אבל זאת רק דעתי ![]()
![]() |
#43 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כמה דיבורים ..תביאו פה כבר תמונה של התחת שלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() ציטוט:
הרגת אותי עכשיו!!! אני עוד אאמץ את ה"היי" הזה ליומיום.
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הפרקים תהנה אני אישית תמיד רואה באתר נענע כי בשעות של הפרק בערוץ 10 אני בעבודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() סדרה אחושרמוטה אחת הסדרות היחידות שאני רואה בטלויזיה..
אבל קצת מעצבן הביום הזה.. כאילו מה אתם מעדיפים לשמור על אסטטיקה ולעשות לבנות שעווה,עוד בגדיים.. מה לא?! סבבה רק שידאגו שלא נדע מזה. בפרק האחרון בכלל ג'יבארו תיכננו משימה ואשקרה המצלמה תפסה את נעמה מאחורה מורחת קרם פנים. כאילו מהההה יהרוג אתכם להקפיד יותר בעריכה? זה לא שהעורך באיזה לוח זמנים מטורף.. שאין לו זמן לערוך כמו שצריך.. אחרי הכל הסדרה כבר צולמה. בשורה התחתונה מבויים.. לא מבויים.. אותה הנאה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא מבויים צאו מזה,זה הפקה רצינית שהשקיעה המון כסף בתוכנית אז זה נראה לכם ככה,אבל זה עשוי טוב מאוד,מבחינת צילום,אנשים,ראיונות,מנחה,אתגרים,זה לא פחות טוב מהאמריקאים,וטלוויזיה יודעים לעשות במדינה שלנו ברמה מאוד גבוהה,תסתכלו על האולפנים,על הפתיחים,לוגואים,עריכות,מי שמבין טלוויזיה מעריך את זה.
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() למה אין פה עדיין תמונה של התחת של מרינה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
על ערוץ 10 אין מילים, נראה מתקדם ביותר עם גרפיקה מעולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() שחכת להוסיף את ערוץ הספורט..
השידורים והיחס המזלזל שלו כלפי הליגה האיטלקית זה נושא מסויים, אבל אין ספק שמבחינת איכות הפקה, גרפיקה וכו', מדובר בערוץ מדהים (האמת היא שבשידורים מחו"ל, התמונה לא ממש טובה. בלווין פרטי אתה תראה איכות תמונה פי 3 יותר טובה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
אבל שידור ספורט באמת על רמה זה שידור משחק אן בי איי(טי אן טי,אי אס פי אן) הם עושים את זה מיוחד וברמה מדהימה:ראיונות של מאמנים אחרי רבע 1 ו-3,ריאיון שחקן במחצית(כשהמראיין שואל שאלה מתחלפות זוויות צילום לא שגרתיות),חיבור של שחקן למיקרופון ומראים גם מה הוא אומר במשחק ולא אחר כך בעריכה,ראיונות מוכנים מראש של מאמנים/שחקנים באמצע משחק(ערוץ 10 מיישם את זה וטוב שכך)צילום של העיר,של האולם ממסוק,ייצוב תמונה בהילוך איטי זה ברור,סטטיסקה מעניינת שמוקפצת (לא סתם סטטיסקה רגילה)
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() ברור אחי, השידורים של ה-nba תמיד היו מעולים מבחינת איכות שידור וכל מה שמסביב ובמהלך המשחק. אמריקה..
לא הבנתי רק למה התכוונת כשכתבת "ייצוב תמונה בהילוך איטי". |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() למרינה בהחלט יש את התחת היפה בסדרה, וגם את החזה (עשתה סיליקון אגב), ויקה היא ללא ספק הכי יפה, רק חבל שהיא תעוף מול עומר התותח (שירת במגלן, ועכשיו הוא מעוניין להתנקם בכל ג'יבארו).
אני אוהב מאוד את השיחות עם דן, הבחור תמיד מצליח להצחיק אותי. עומר ונועם ישארו אחרונים ללא ספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() ויקה:
http://news.walla.co.il/?w=/2/556033/22 http://web.msn.co.il/msn/love/camera...4C1DCA2D3A.htm מרינה: http://web.msn.co.il/msn/love/thebea...EC072F17DC.htm
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|