|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ouch
![]() חחח טוב שיהיה אין לי כוח לתקן, לא היו תמונות משהו בכל מקרה.
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח כן גם אני הרמתי גבה בקטע הזה שנעמה מורחת קרם פנים חח לא הבנתי מאיפה היא הפליצה אותו עכשיו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאללה לנעוץ יותר מזה לעשות 3 רשכולות של השרדות אחד כללי ואחד לסבאנה ואחד לג'בארו חחח יאללה בלאגן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אחת הסדרות הטובות. ויקה היא היחידה שיפה שם. אולי גם נעמה קצת.
אבל אלכס הרג אותי, איך הוא חוזר לשבט שלו מבסוט עד הגג "בנות הבאתי לכם מעילים". והם בכלל רוצות להרוג אותו. ואחרי זה הוא מספר איך הוא הוביל את השיחה ותחמן אותם ככה שהם יביאו לו את המעילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() סדרה בת :):):):) אני אומר בסוף עומר ונעם ישארו מת על הציצי של נעמה ועל התחת של מרינה!!!
יעל טינה וסיוון הבייתה!!
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לקח לי שעה לקלוט שעומר לא יהיה מת על הציצי של נעמה ועל התחת של מרינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וווואיי חשבתי אני המכור היחידי... אחחח נעמה נעמה מה הייתי עושה לההה...
מרינה מכוערת תחת.. אבל אייזה תחתתת איי קרמבההה... ורה יש לה פנים יפות אבל היא נראית כמו שרוך וויקה כוסית אחושרמוטה... מושיק הפייבוריט שלי תאמינו לי נראה לי הבנאדם הכי שפיץ שם... מולי גם סבבה...( וזה רק אני או שהוא דומה לסקורפילד??) נועם תותח אש... (אם הוא לא מפרק את יעל שם הוא חתיכת אפס) זהו סה"כ תגידו חיקויי לא חיקויי חוץ מגאי זוארץ שמעצבן עם הקרינות שלו "נועם... קרוב לחוף יותר מתמיד... הוא נותן את כל מה שיש לו... מולי... מנסה להדביק את הפער..." Wtf בנאדם? חושב הוא זוהר בהלול... המשימות שם מגניבות אחשרמוטה.. דן הזה תחמן אחושילינג למרות שעכשיו הוא שיפחה קטנה של נעמה- אח מה הייתי עושה לה- ומרינה- איזה תחת... אבל בונה אייזה פוץ המשה הזה... באמא שלי הבנאדם הכי מעפאן שראיתי...ממורמר כזה סעממק מה אתה עושה פה בכלל... עלאק אחרי שהוא הפסיד לגאי עם האננסים הוא עושה כזה .. אני כל הזמן מפסיד כל החיים שלחי אני לוזר... מה אתה מעפאן יאללה איזה רמאד.. אבל חוץ מזה סדרה בת זונה והכי כיף שזה ישראלי.. לא הייתי מתלהב מזה אם זה היה אמריקאי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() נעמה כונפה לא יודע מה מוצאים בה.. יש לה אחלה אופי
טוב לא כונפה.. היא לא מי יודע מה
![]() |
#72 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ראיתי עכשיו את הפרק האחרון ..ומה זה החרא הזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|