|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני זוכר אותך אם הסירטונים של 65-70 קילו במוט,ואחשיו אתה אומר 60 קילו כול יד ? חחחחח לא היתה מזיז את זה ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() בנצ' 105 קילו חתירה יד יד עם 90 קילו לחיצה רצפתית 55 קילו כתפיים 35 קילו כל יד לחיצת כתפיים 70 קילו מסור לא העלתי אף פעם ואני מדבר על מסור |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חשבתי שאמרתה שלחצתה בקתפיים 60 קילו כול יד ![]() טעות שלי... משור ? 60 קילו כול יד ? אני אישית מאמין ! יצאתי חומוס ... ו RECOBA אני לא יודע עפ איזה משקל מקס עושה אבל אני אישית כשהיתי בשיא שלי הגתי ל 55 קילו במשור ! מש/סור איך שרושמים את זה ... |
|
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*כתפיים *כל *מסור *הגעתי יאללה עכשיו גם אני אתקן אותך ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לצומת לבך. ואתה מוזמן לתת תגובה על הלוג ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#87 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איך בדיוק אתה מייצב 60 קילו במסור? אתה לא נופל הצידה?
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ממש כוח לקרוא את כל התגובות אבל אתה יכול להסביר בקצרה למה יש כלכך קצת סטים וכ'ו?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#91 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
ככה אני עושה, הרגל שלי יחסית הצידה ככה יותר קל לי לאזן את המשקל. ד"א אני מרגיש את הבטן ואת התאומים עובדים שאני מאזן את המשקל במסור.
||
![]() |
![]() |
#92 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ותעדכן כבר יא גרביל :] |
|
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז לא עדכנתי כי התקדמתי מעט בשבועיים האחרונים, גם התאמנתי פחות כי הרגשתי ככה ככה..
הלחיצה שלי שלי עלתה ל57.5 אבל זה רק 4 חזרות וה55 היה 6 חזרות אז זה בקושי עלייה המסור שלי נשאר 32.5 הלחיצה חזה שיפוע חיובי עדין אני מתעסק עם ה21.5 וה22.5 תלוי אם הגעתי לכשל בלחיצה הרגילה המתח 4-5 חזרות תלוי במסור לחיצת כתפיים קצת השתפרתי בטווח הגבוה אני עושה 12 חזרות עם 15 קילו.. שאר הדברים אותו דבר בערך. בהתחלה התקדמתי הרבה עכשיו נעצרתי, בייחוד כי בשביל להמשיך לעלות במשקלים הייתי צריך להגיע לכשל חיובי ולהגיע לכשל חיובי בfbw פעמים באימון זה מפריע להתקדמות. אני עכשיו עושה שבוע קל ואפתח לוג חדש או אמשיך בזה אני עוד לא יודע, יש לי רעיון אני עכשיו כותב את התוכנית החדשה. פאניק כמדומני שמרגישים את הבטן זה אומר שהמשקל גבוה והיא מייצבת, זה טוב.. עריכה: עוד שבוע אני מקבל תעודות מחצית ורציתי לשתף אתכם במטרות שלי לסוף שנה: 60-65 קילו בנץ פרס 73 קילו 37.5 קילו מסור 10 חזרות מתח במטרות שהיו לי תחילת שנה למחצית עמדתי (המטרה היחידה הייתה בנץ פרס 50 קילו rm 8)
![]() |
![]() |
#94 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא העלה פעם סירטון, זה עם המכונה הזאת.. |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז זה טוב שאני מרגיש את הבטן? |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פאניק כמה אתה לוחץ חזה rm 6-8?
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() היום הצלחתי RM6 (אבל זה אחרי אימון גב אינטנסיבי אז תתחשב בזה) 60 קילו היום היה לי אימון אחד החזקים. הצלחתי לעשות RM8 (והאמת יכלתי לעשות אני מאמין עוד חזרה או שתיים) סקוואט עם 35.5 קילו כל צד בסמית' - יוצא משהו כמו 75-80 קילו :] מסור הצלחתי לעשות היום 3X8 עם 70 פאונד (משהו כמו 32-33 קילו), חזה עליון עשיתי עם 25 קילו כל יד, פלייס RM10 עם 35 פאונד. אבל שים לב שאני עושה קודם גב אחרי זה חזה אחרי זה רגליים, אז כשאני מגיע כבר לרגליים אני מת מעייפות. אה וגם הרבה אומרים לי שגדלתי, אפילו אחותי שרואה אותי פעם בשבוע :] |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה המשקלים לא רעים וכל אחד בקצב שלו... אתה נראה מצויין בכל מקרה..
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המשקלים שלי נמוכים ואני מודע לזה, אבל בקטנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|