|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזרתי מהרפסודיה (אירוע בכינרת שבונים רפסודה ועוברים לצד השני)
והקבוצה שלי השתלבה עם קבוצת דרוזים....אנשים כלכך טובים זה לא יאמן חיים רק בשביל הצחוק...כבוד אצלהם זה הדבר הכי חשוב...כולם ארונות בני 15 שעירים ומאסיביים ביותר. קיצר לא יודע למה אני רושם את זה אבל לא חשבתי על הדרוזים כאנשים כאלה היה פנאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() תפסת שיזוף אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחח ארונות בני 15 שעירים..xd זאת מחמאה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() זה לא דרוזים זסה בדואים............
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני גיליתי את זה כשעבדתי איזה יום עם חבורה של דרוזים שגדולים ממני בהרבה שנים.
יש לנו הרבה מאוד ללמוד מהם. הקטע עם הגלגול נשמות קצת מפחיד אמנם :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אל תשחק אותה ופשוט תגיד שאתה מנסה לקבל פיתה בחינם.. V_v
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() כל העדות שבמזרח ככה
ערבים ביניהם ככה , בגלל זה יש נקמת דם כל הזמן קווקזים וכל הג'מע שמסביב בדואים ערבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הזכרת לי את זה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם תופסים מהדרוזים אולי יש שמה כבוד בין אב לבן אבל לנשים הם מתיחסים כמואל זבל לא מזמן היה בחדשות על מישהי שרצתה להתחתן אם דרוזי והאבא לא הסכים והם רודפים אחריה בשביל לרצוח אותה אז היא פנתה לערוץ 2 אנשים פראי אדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אייזה אוכל יש להם יא סלאם!!!!!!! אתה הולך לאכול אצל דרוזים אתה לא רעב שבוע... אייזה טעים יא אללה... בצקים סלטים דגים!!! פאק ניהייתי רעב רק מלחשוב על הפעם האחרונה שאכלתי אצל חברים של ההורים שלי הדרוזים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם תדע לך ששריף ממש לא מקובל אצל הדרוזים, הם סיפרו לי שהוא מתבייש בדת הדרוזית וזה ממש פגע בהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אממ מה זה קן?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כולם בני אדם טובים!!!
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג'יזס. מה זה משנה באיזה שפה מישהו מדבר או במה הוא מאמין. בני אדם זה בני אדם ויש כאלו ממש נחמדים ויש כאלו ממש לא נחמדים.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ככה גם אצל מרוקאים הדבר הכי חשוב במשפחה זה הכבוד
אני לא מדבר על כאלה חצי מרוקאים אני מדבר ע ל מרוקאים אסליים שהילדים גם יודעים מרוקאים ככה זה תמיד שאורח מגיע הביתה הוא יותר חשוב אפילו מהילדים של הבית חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
זה אשכרה ככה! "באמת שאני מלא...והקוסקוס מעולה! אבל באמת שאני מל.." *יאמ יאמ* "לא.." *יאמ יאמ*
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הדרוזים הם לא "אחלה אנשים", והם לא "פראי אדם". יש בינהם טובים, ויש בינהם פושעים, יש עדינים ויש פראיים, יש כאלו שישרתו את המדינה גם אם זה כרוך בסיכון החיים שלהם ויש בינהם בוגדים שמזדהים עם אחיהם מעבר לגבול. בחיים שלי לא ראיתי כזה פוסט מטומטם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ונסגור בזה שסוליקו מתמנה אם הדרוזים הטובים שאוהבים את הארץ!!
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|