|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי כמעט חודש, חזרתי להתאמן..
הרכבתי לעצמי תכנית בגלל שהמדריך התעקש להביא לי תכנית ABCDEFGHIJK [כאילו ABCD] לצערי הפסקתי להקשיב למדריכי כושר שמה.. בכל מקרה, אני צריך את הייעוץ שלכם, איפה אפשר לשפר, מה להוסיף, מה להוריד, מה לשנותת. ובכלל טיפים להתקדמות. התכנית: http :// up351.siz. co .il/up2/1owndgwztqqz.jpg [שמישהו בבקשה יסדר את זה, אני לא יכול לפרסם לינק או תמונה] הערות: "לחיצת כתפיים בישיבה 90 מעלות" זה בעצם פרס, עוד כמה אימונים אני יעבור לפרס בעמידה עם מוט, אני רק רוצה לחזור לכושר. רוב התרגילים זה 8 חזרות, 4 סטים.. סקוואט , בנץ', דדליפט - פרמידה עולה. בקשר למשקלים, אני צריך ככה שבוע לחזור לעצמי כדי לדעת איפה אני בידיוק עומד. קצת מידע עליי: גיל: 19 משקל: 70 גובה: 185 אחוזי שומן: 12.2 אני יודע שאני "קצת" רזה, אבל לפני הפרישה הקצרה [של חודש] התאמנתי כ4 חודשים, בצורה רצינית, עליתי כ8 קילו ואני מתכוון לעלות עוד 5-6 לפחות עד הגיוס [4 חודשים] תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה|כמה שאלות לגבי תכנית אימונים | MaD | אימונים | 6 | 10-11-10 10:37 |
עזרה לגבי שינוי תכנית אימונים. | roybns | אימונים | 5 | 06-01-10 08:22 |
עזרה לגבי תכנית חדשה... | roybns | אימונים | 9 | 17-11-09 08:30 |
עזרה | צריך ייעוץ לגבי הסריוס מאס | lil Weed Man | תזונה ותוספים | 13 | 26-12-08 14:38 |
[עזרה] לגבי תכנית אימונים אחרי 3 חודשים של הפסקה | ahtung | אימונים | 8 | 07-12-06 20:26 |