|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורן או.קיי הבנתי,לדחוף במידה,רק קצת. ניסיתי עכשיו סקוואט בלי משקל,ואני מרגיש בעצם שהרבה יותר קל לי התנועה שאני מוציא טיפה ת'ברכיים החוצה. מחר או היום בערב אני אצלם סקוואט חופשי,ותגיד לי אם הוא בסדר טוב? גם בעבר עשיתי האק סקוואט,אמרו לי שזה דופק ברכיים רציני,גם עשיתי סקוואט בסמית'. אינעל המדריכים האלה.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא תגיע למצב של יותר מדי החוצה כי המקרבי ירך לא יתנו לך, ואל תשכח שאתה עומד עם כף רגל כלפי חוץ ב30 מעלות +- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואבישב מה קרה לברך שלך? רק 2 סקוואטים לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן,יצא לי לקרוא מלא אשכולות שלך,תרגיש טוב אחי. המצב משתפר?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למראית עין האדם היה נראה לי מאוד מאוד מנוסה אבל הוא לא באמת היה כזה. בכל מקרה תעבוד עם משקלים סבירים עד שתיהיה בטוח בטכניקה שלך ב100%. פשוט הפציעות לא שוות שום משקל נוסף על המוט,מניסיון אני מדבר. מצבי לא ממש משתפר,יש ימים שפחות מרגישים כאבים אבל בכל פעילות שדורשת קצת מאמץ מהברך הכאבים חוזרים,גם בהליכה מהירה. תודה על ההתעניינות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה,איך אפשר לדעת על מי לסמוך,רן-אם אני יכול להגיע עד ת"א אתה תוכל ללמד אותי סקוואט? מאז שהתחלתי לעשות אותו עליתי פלאים במשקלים,עכשיו רק חשוב לי לעשות נכון. רגע גבר,אבל יש משהו שאתה יכול לעשות? כי זה ממש נשמע מבאס בגיל 16 להיות תקוע עם כאבים כמו בן 70,יש ניתוח או משהו שתוכל לעשות כדי לחזור להיות רגיל?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משחי כאבים | mb512 | פציעות ספורט | 1 | 13-01-09 07:22 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
בן 17 צריך עזרה דחוף דחוף.... | eyal012 | תזונה ותוספים | 9 | 20-04-08 20:57 |
שאלה דחוף על נהיגה בלי רישיון דחוף רק ממי שיודע | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 12-03-08 16:30 |
דחוף דחוף דחוף! מה להביא מסין? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 26-09-07 12:33 |