|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לנצח במר ישראל לא קשה? סבבה. אבל הוא עשה את זה,ו90% מהבאדיבילדרים בישראל לא עשו את זה. כמו שרשמת למעלה,רק בשביל להגיע לשם,הוא עבר דרך ארוכה. רשמת שהוא לא רחב? הוא בין הבאדיבילדרים הכי רחבים בכל הארץ. ואני מדבר איתך בגדר הארץ עכשיו,כי הוא מייצג את ישראל בעצם.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2. לא אמרתי שזה לא קשה, זה כן קשה וכתבתי שאני מכבד, אבל מסכים שלזכות במר קליפורניה זה יותר קשה? 3. לא זילזתי בהשג. אתה יודע מה אני אפילו נותן לו יותר הערכה ממך, אני מעריך שבן אדם כזה פייטר מתבאס אם אומרים לו מזל טוב על הפסד, כמו שאם הייתי אומר לפני שנה אחרי התחרות של האשם מזל טוב על המקום השני הוא היה נוגח בי ![]() כל העריכות האלה - סורי אני קצת מסטול - בכל זאת HppyHour נערך לאחרונה על ידי HappyHour, 19-07-10 בשעה 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האחווה שיש בין המתחרים היא גבוהה מאוד,כי הם מבינים כמה כל אחד צריך לעבוד קשה בשביל להגיע לאיפה שהוא נימצא. לכן ההערה שלך "מזל טוב על להגיע כמעט למקום האחרון" הייתה מיותרת,וזה הקפיץ לאחד מהם את הפיוז אז פעם הבאה רק שתדע שההערות האלה יכולות לעצבן/לבאס והן מיותרות וככה תמנע מריבים או מהערות לא נעימות.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Tampa bay 2009 pics | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 31 | 10-08-09 15:10 |
Tampa bay 202's pics | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 09-08-09 15:32 |
Clarence DeVis 8 Weeks out of the PBW Show Tampa Flrida 2009 | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 12-06-09 18:42 |
clarence devis - 6 שבועות לפני Tampa pro | zed | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 06-07-08 23:54 |
מתחרה חדש | tomer116 | פיתוח גוף תחרותי | 31 | 21-08-07 12:39 |