|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בהרבה אבקות וניל, יש נקודות שחורות.
זה מגיע ממקלות וניל (שהם בצבע שחור באופן טבעי). כל עוד הטעם בסדר ואין ריח חריף, האבקה בסדר גמור. אגב, גם באיזופיור של חברת נייצ'ר בסט זה אותו דבר. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
וזיו אני מקווה שהוא צודק אני יביא לחנות בכל מקרה דגימה קטנה שתתנו דעה, בינתיים אני ימשיך לשתות מקסימום נמות ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושמע,אם אין לזה טעם רע או ריח משונה,אין שום בעיה עם זה. כל האבקות וניל שראיתי לבנות כמו סיד. אפרופו אם אין לזה טעם רע או ריח משונה,היינו בטיול 7 ימים בצפון,הייתי רעב לאללה,מצאתי חבילת ביסוויקטים בצד הדרך,אז דחפתי 10 ביסוויקטים והמשכתי. לא היה שמה נמלים או ריח רע,וטעם רגיל לחלוטין. זורמים עם זה.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Whey-Shake VS Matrix 5.0 | matann11 | תזונה ותוספים | 4 | 06-07-10 09:11 |
שיט! אופטימום בטעם וניל - כמה נורא? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 29 | 25-02-09 23:13 |
עזרה| איך האופטימום בטעם גלידת וניל צרפתי | goan | תזונה ותוספים | 5 | 20-08-07 18:48 |
וניל או שוקו[100% Whey]? | Deja Vu | תזונה ותוספים | 21 | 21-04-07 20:49 |