|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אז לסיכום הארועים האחרונים כאן באשכול:
דבר ראשון, תודה על כל התגובות ,גם אם חלק ממש עיצבנו ,וmoo כנראה שאתה צודק רק תעבוד על הגישה שלך אחי, רק התגובות שלך הצליחו לעצבן אותי..אבל תודה גם לך. דבר שני, מקובל מה שאתם אומרים, כרגע אני עושה לחיצת חזה וסקווט בכל מה שקשור לss בשניהם אני מגיע ל4-6 חזרות עם 100 קילו, אז אני רוצה להוסיף גם ורק דדליפט לתוכנית אימון שלי שהיא abc אני לא רוצה לשנות את הכל כי זה משהו שעובד וחבל להרוס את זה. לחיצת חזה אני עושה באימון חזה ויד קידמית וסקווט באימון רגליים וכתפיים, איפה יכול להכניס דדליפט ובאיזו צורה (חזרות, מערכות..)? ואני מתאמן 5-6 פעמים בשבוע ואני יודע שזה בעייתי אבל בינתיים זה בסדר..אפילו מצוין..
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי היה לי בנץ 100 ל-3 חזרות וסקוואט 142.5 ל-3 בגיל 15,זה לא משהו להתרברב בו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי היה לי זין 20 ס"מ בגיל 15
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() לא חשוב..
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
בזמן שתגיע ל-200 דדליפט (אם בכלל), יכול להיות לך כבר 250. כל התרגילים האלה שמסביב לא מתאימים למתאמן מתחיל שהסקוואט שלו 100 קילו. סתם בזבוז זמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אנדרוליזם מה ביזבוז זמן?!?!
אתם מקשקשים כל כך הרבה במקום לתת תשובה רצינית.. התוכנית אימונים abc קיבלת בייעוץ דרך ישראל בודי אחרי לפני 3 חודשים. לעבור לss אני לא יעשה את זה, תוספת של דדליפט לאימון שלי תיהיה.. ובאמת שנמאס לי מהחפירות שלכם..באמת שהבתי למה אתם תכוונים ובקרוב תקבלו דדליפט וסקווט באחלה משקלים. תקראו את החתימה שלי ותבינו..וכן אני מתרברב!!
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 02-08-10 בשעה 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יתרונות לספיגה מהירה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 04-07-10 12:25 |
יתרונות וחסרונות של חגורת גב? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 25 | 23-03-09 15:36 |
יתרונות הפיתוח גוף | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 19 | 22-08-07 00:43 |
יתרונות באימונים שונים - מה דעתכם | Homie | אימונים | 11 | 01-01-07 01:35 |
יתרונות השיבולת שועל | Taquila | תזונה ותוספים | 5 | 01-12-06 23:44 |