|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:d חחחחח אהבתי. מלמדים שם זבל? יכול להיות שכן כמעט כמו בכל מקום, אבל זה הזבל שמרכיב את כל הנושא הזה אפשר להפוך אותו לזבל פחות מסריח בעזרת שיטות ותוכניות שונות (ss) שאני ממש לא נגד התוכנית הזאת. אפשר להסכים אפשר לא להסכים, יש דעות שונות וזה מה שמעניין כל כך בנושא שלנו. היה אחלה דיון, תרם לי בחלק מהדברים. אולי אתה מאמן טוב אבל בתור בן אדם אתה צריך עוד להשתפר, חג שמח ושנה טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מתח נחשב תרגיל מורכב.. לא תתן אותו לבן אדם שלא התאמן מעולם? כי זה יכול להוביל לפציעות?
עם כן רוץ למשרד החינוך לבטל את הבגרות בספורט... כי עם אני לא טועה עובר בבגרות בספורט זה 5 במתח שזה טווח חזרות נמוך לפי מה שאתה טוען למתאמן מתחיל... עכשיו אתה תגיד שמתח לא מורכב.. עכשיו תסביר לי למה מתח מותר ובנץ' פרס אסור? שתי התרגילים משתתפים בהם הרבה שרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() 3 זה עובר.
ואם אתה עושה רק אחד יגידו לך לעשות אותו בכל זאת. משרד החינוך מפגר ורק טונה חכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תקרא את הדברים שכתבת, הוציאו אותך ליצן בכל משפט שאמרת, מה שלא הפריע לך להמשיך להתווכח תוך כדי ציטוטים חסרי שכל וקשר מהקורס. לדעתי כשבן אדם נכנס לדיון ולא מקשיב בכלל לנאמר ועונה תשובות ללא קשר לנאמר, זה מעיד הרבה יותר על אובר ביטחון. ואל תדאג, אני אחלה בן אדם, תשאל את מי שמכיר אותי. שנה טובה גם לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() סאבזיר1 הוא בן אדם מגעיל!!!
סתם נראלי זה היורש של איציק b |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות לגבי אימון hst | Yy21 | אימונים | 6 | 14-05-10 19:11 |
לגבי ארוחה אחרי אימון + כמה שאלות לגבי גיינר | RetioN | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-09 23:42 |
חדש בקהילה - מספר שאלות לגבי אימון חדש | TUXLIGHT | אימונים | 2 | 04-11-09 16:43 |
שאלה לגבי אימון כתפיים | baboska | אימונים | 6 | 02-10-08 22:28 |
כמה שאלות כלליות לגבי אימון | achtunG | אימונים | 2 | 17-10-07 10:34 |