|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה של כתבה.
שאלה : אני דיי רגיש לחלב. הרגישות לחלב מתבטאת בנפיחות בבטן, גזים בלתי פוסקים. זה קורה כאשר אני שותה חלב, אוכל גבינה לבנה, סקי ועוד... אך כאשר אני אוכל קוטג' עד 5 % שומן אין שום בעיה. יש הסבר לזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, יש כדורים שאפשר לקחת נגד זה. הם מכילים את האנזים לקטאז ועוזרים לגוף לעכל את מוצרי החלב. אם אתה מעוניין אז לך לסופר ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
לכל אחד יש סף רגישות שונה ללקטוז. ישנם מוצרי חלב שמכילים יותר לקטוז מאחרים. ככל שהגבינה קשה יותר, בד"כ יש בה כמות לקטוז נמוכה יותר. כך למשל בגבינה צהובה ובחלק מגבינות הקוטג' (שבהם יש גושי גבינה מוצקים) יש פחות לקטוז מאשר בחלב, ובגבינות דלילות יותר. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר שלי עלה לאתר! | agrox | פיתוח גוף-כללי | 35 | 26-03-15 23:32 |
מאמר חדש עלה לאתר - נקעים בקרסול | zivgin | פציעות ספורט | 0 | 06-02-10 15:22 |
מאמר חדש עלה לאתר - נקעים בקרסול | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 0 | 06-02-10 15:21 |
מאמר חדש שלי עלה לאתר!! | hypertrophy | פיתוח גוף-כללי | 50 | 20-05-09 23:49 |