|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה כל הזמן נסוג לנקודה של מתאמן מתחיל אבל כבר הוצהר ונאמר שלא מדובר בתוכנית למתאמן מתחיל,אלא לתוכנית שמכוונת למתאמן שכבר בנה בסיס סולידי של כוח ומיומנות בתרגילי הבסיס ובחר ללכת יותר לכיוון של פיתוח גוף.
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו תחשוב על כל מה שאמרתי מנקודת מבט כזאת, עם או בלי קשר לרמה של המתאמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מתאמנים טבעיים,שמתקמים יפה ומשיגים את התוצאות הקוסמטיות הרצויות מתוכנית האימונים הזאת.
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה יכול לטעון שיש תוכניות יותר או פחות יעילות, אבל בשורה התחתונה התוכנית הזאת עובדת. נקודה. כל התוכניות ה"מצחיקות" מבחינתכם, מסבירות את כל ה"יוסי יד 50" שמסתובבים אבל לא חזקים במיוחד אבל נראים פי 4 מריפטואיסט ממוצע. אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זה ההסבר שהדברים האלה כנראה עובדים הabcdefghi עם סופר סט לאמה וכו' וכו' וכו'... כמו שארבל אמר - בפן הקוסמטי לפחות
![]() |
#5 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
הריפטואיסטים האלה שאתה מדבר עליהם מתאמנים בלחץ שנה שנתים אי אפשר להשוות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() בשורה התחתונה הם גדולים וזאת המטרה שלהם וזה יעיל ככה או ככה.
![]() |
#7 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ריפטואיסט ממוצע הוא במקרה הטוב מתאמן שעבר את השלב של המתחיל, ונמצא ב intermediate יוסי יד 50 זה בדרך כלל מתאמן של 4-5 שנים ומעלה. ובכלל, מה זה נראה יותר טוב? זה שיש לו פיק בבייספ? אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל "תכניות כוח" מייצרות מאסה יותר מתכניות פיצולים. כשאתה עובד כבד הפוטנציאל לגדול עולה וככל שהאימון עצים אתה ממזער את העליה בשומן. "עובד" או "לא עובד", הסקאלה מאוד רחבה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ותסתכל דוגמא בפורום על כל הבני 16-19, כולם טבעיים עד כמה שידוע, תשווה ריפטואיסטים מול אנשים כמו תמיר סהר ישראל אלירן וכו'... מי יותר גדול? ספציפית קח את אלברו הבחור מאוד מאוד חזק לגילו ולמשקל שלו וגם יותר חזק ממני, אבל בוא נגיד ככה - ענק הוא לא בלשון המעטה. תמיד אפשר לקחת דוגמאות לכאן או לכאן העניין הפשוט שזה בהחלט לא אבסולוטי.
![]() |
![]() |
#10 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
תראה את"איש הלילה " הוא גדול וחזק תראה רן moo הוא גדול וחזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לשאר מה שאמרת - הכל לא מדויק. מישהו מאיתנו העלה תמונה? או שאתה פשוט מניח ככה? אה ואתה תמים לאללה בנוגע לחלק מהחבר'ה שכתבת. ואל תבקש לנקוב בשמות כי אני לא אעשה את זה. נ.ב tal_s אוטוטו בן 19, למה הוא לא דוגמא? ויש לי עוד בחור שלא רושם בפורום ששוקל גם הוא מעל 100 קילו והוא הגיע לזה מ80 קילו ב3 חודשים בSS. אבל אני לא קופץ עם דוגמאות כי זה לא אומר כלום. אגב, אתה חושב ששניהם קטנים?
חדר כושר נערך לאחרונה על ידי קפטן שלד, 04-10-10 בשעה 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה מבלבל תמוח על שמנים אני והשלד שני שחיפים לאיש הלילה יש יותר מאסה מכל הטבעיים בפורום פה, ויותר מהרבה כאלה שלא טבעיים ואלברו לא חזק לגילו. אגב, תמיר כן חזק לגילו ובגלל זה הוא גדול. לגבי השאר אני לא מכיר ולא יודע אם הם טבעיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() עכשיו ברצינות - בגלל שלבילדרים כמו שאמרת אכפת מהפיק מה שקורה זה שמגיעים לתחרויות בארץ ויש אנשים עם רגליים מצחיקות. ככה זה כשמסתכלים על מאסה בזרועות ולא סופרים את הרגליים, יש מתחרים שהרגליים שלי יותר גדולות משלהם, משאיר בחוץ את איש הלילה שיש לו רגליים עצומות.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כל שבוע קילו | פלד | גלריות הגולשים | 11 | 06-02-09 19:36 |
שבוע סוף | talll | פיתוח גוף-כללי | 26 | 14-12-08 21:55 |
למה לא לעשות דיאטת שבוע Bulk שבוע Cut? | Acid Rain | תזונה ותוספים | 9 | 06-07-07 21:54 |