|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז לא כדי לצרוך ככה סתם באמצע היום מוצרי חלב כי זה יגרום להקפצה של האינסולין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
הפחמימות בחלב פשוט מתפרקות לאט לגלוקוז (א"ג נמוך), כאשר חלק מהחלבונים בחלב מתפרקים מהר (א"א גבוה). האינסולין מתנהג לפי כך בצורה מתונה לגבי הגלוקוז, ובצורה קצת חדה בגלל חומצות האמינו (יותר ח.א מגיעות לדם בזמן קצר, וכך גם האינסולין). אך משמעות רצינית אין לזה מבחינתינו, למעט זמנים ושיקולים שונים שבהם אנו נרצה ערכים גבוהים של אינסולין בדם (להזכירכם, חלבון מי הגבינה יניב תגובה אינסולינמית הרבה יותר גבוהה). אבל לרוב זה פשוט לפצל שערות במידה מסויימת. גל |שמרגיש שהתגובות שלו בזמן האחרון צפויות מדי. תנחומי למנוע החיפוש המוזנח| |
|
![]() |
![]() |