ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-12-10, 17:26   #1
daniel maron
חבר פעיל

[quote=scylla;1047119]מה שאתה טוען בערך שמאמץ = פציעה. לא ידעתי.
כבד זה עניין יחסי, למתאמן חדש 50 קילו זה כמו לבילדר מתחרה 250. אתה טוען שגם למתאמן חדש אסור לנעול?[/quote]

נקודה טובה הבאת פה, בקשר לסקוואט אתה ויאיר עם זכור לי נכון הבאתם הסבר למה 90 אחוז מהם עובדים חצי חזרות? אמרתם [תקן אותי עם אני טועה] שעדיף להם להוסיף משקל ולעשות חצי סקוואט או משהו כזה. זה מוזר שכמעט כל בודיבילדר עובד לא מלא ובצורה שאתם מציגים, יש כאלה שהתחילו בתור פאוורליפטרים כמו ג'וני ג'קסון או עמית ספיר או סתם בילדרים שמתאמנים בעצימות גבוה כמו בראנץ' וקולמן אבל בכל זאת לכולם יש פאקים באימון.. למה זה?? זה לא שאין להם ידע..
daniel maron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-10, 19:16   #2
subzero1122
Banned

ציטוט:
נקודה טובה הבאת פה, בקשר לסקוואט אתה ויאיר עם זכור לי נכון הבאתם הסבר למה 90 אחוז מהם עובדים חצי חזרות? אמרתם [תקן אותי עם אני טועה] שעדיף להם להוסיף משקל ולעשות חצי סקוואט או משהו כזה. זה מוזר שכמעט כל בודיבילדר עובד לא מלא ובצורה שאתם מציגים, יש כאלה שהתחילו בתור פאוורליפטרים כמו ג'וני ג'קסון או עמית ספיר או סתם בילדרים שמתאמנים בעצימות גבוה כמו בראנץ' וקולמן אבל בכל זאת לכולם יש פאקים באימון.. למה זה?? זה לא שאין להם ידע..

ברצינות עכשיו, כמה מטומטם אתה יכול להיות??????????????????????????????????.

לא הסבירו לך כבר 99999999999999 פעם שכשאתה מזריק טווחי תנועה חלקיים הופכים לפחות קריטיים??????????????????????????????????????????? ???????????????

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 10-12-10 בשעה 19:25.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-10, 19:52   #3
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
ברצינות עכשיו, כמה מטומטם אתה יכול להיות??????????????????????????????????.

לא הסבירו לך כבר 99999999999999 פעם שכשאתה מזריק טווחי תנועה חלקיים הופכים לפחות קריטיים??????????????????????????????????????????? ???????????????
תתחיל לקחת ריטלין אתה לא מרוכז! מה הקשר בין כמות ההורמונים שיש להם בגוף לאפקטיביות של האימון?! זה שהם "יגדלו בכל מצב" אומר שהם חייבים להתאמן חרא?
ישן 10-12-10, 20:49   #4
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
תתחיל לקחת ריטלין אתה לא מרוכז! מה הקשר בין כמות ההורמונים שיש להם בגוף לאפקטיביות של האימון?! זה שהם "יגדלו בכל מצב" אומר שהם חייבים להתאמן חרא?
זה שהם יגדלו בכל מצב אומר שהם יעשו את המינימום בכל תרגיל, יתקפו את השריר מכל כיוון (ע"י ביצוע 99999999999999999999 תרגילים), ינסו לבודד כמה שיותר את התנועות (כדי לתקוף את השריר מכל כיוון), ויתאוששו מנפח עצום בגלל החומרים.

בגלל החומרים לבילדרים יותר קל לגדול דרךהיפרטרופיה סרקופלזמית (ברור שלא תדע אפילו מה זה), תוך כדי עבודה הרבה פחות כבדה וקשה. הם יוכלו לעבוד בנפח עצום, בתרגילים מבודדים ובטווחי תנועה חלקיים.

ויזואלית אתה יכול בקלות לראות אצל כל אחד מחסידי ריפטו איפה הנקודות החלשות שלו ואיפה הנקודות החזקות שלו בגוף, אם הוא לא לוחץ ומושך הרבה לא יהיה לו פלג גוף עליון גדול, חד וחלק. אותו דבר לגבי סקבט ורגליים-תחת.
לעומת זאת אתה רואה את כללללללל הבילדרים פה בארץ והרבה בעולם, שאת המשקלים שלהם בסקבט איש הלילה כבר עבר מזמן, אבל הרגליים של הheavy weights בערך פי 13 גדולות משלו, מעניין למה שורק1, שורק2, שורק3, שורק19

אגב אני מציע לך במקום לשחק אותה גבר בפורום תזונה וכל השאר, תלך תקרא איזה ספר או שניים בנושא אימונים, לזרוק לאוויר שמות של סטרואידים וכל מיני שיטות חיטוב שבחיים שלך לא ניסית זה טוב ויפה, ואולי יכול לעשות רושם על שום_דבר_פרט_לב1טן, אבל זה ריק מתוכן ומשכל.

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 10-12-10 בשעה 20:57.
ישן 11-12-10, 02:32   #5
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
זה שהם יגדלו בכל מצב אומר שהם יעשו את המינימום בכל תרגיל, יתקפו את השריר מכל כיוון (ע"י ביצוע 99999999999999999999 תרגילים), ינסו לבודד כמה שיותר את התנועות (כדי לתקוף את השריר מכל כיוון), ויתאוששו מנפח עצום בגלל החומרים.

בגלל החומרים לבילדרים יותר קל לגדול דרךהיפרטרופיה סרקופלזמית (ברור שלא תדע אפילו מה זה), תוך כדי עבודה הרבה פחות כבדה וקשה. הם יוכלו לעבוד בנפח עצום, בתרגילים מבודדים ובטווחי תנועה חלקיים.

ויזואלית אתה יכול בקלות לראות אצל כל אחד מחסידי ריפטו איפה הנקודות החלשות שלו ואיפה הנקודות החזקות שלו בגוף, אם הוא לא לוחץ ומושך הרבה לא יהיה לו פלג גוף עליון גדול, חד וחלק. אותו דבר לגבי סקבט ורגליים-תחת.
לעומת זאת אתה רואה את כללללללל הבילדרים פה בארץ והרבה בעולם, שאת המשקלים שלהם בסקבט איש הלילה כבר עבר מזמן, אבל הרגליים של הheavy weights בערך פי 13 גדולות משלו, מעניין למה שורק1, שורק2, שורק3, שורק19

אגב אני מציע לך במקום לשחק אותה גבר בפורום תזונה וכל השאר, תלך תקרא איזה ספר או שניים בנושא אימונים, לזרוק לאוויר שמות של סטרואידים וכל מיני שיטות חיטוב שבחיים שלך לא ניסית זה טוב ויפה, ואולי יכול לעשות רושם על שום_דבר_פרט_לב1טן, אבל זה ריק מתוכן ומשכל.
לא במקום, אבל תודה רבה על ההסבר.
ישן 11-12-10, 02:43   #6
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
לא במקום, אבל תודה רבה על ההסבר.
זה לא בקטע רע.
את הרצון לדעת יש לך, אבל אתה מפנה אותו לשטויות.
אתה הרי לא הולך להזריק ב3-4 שנים הקרובות, למה שבמקום להתעסק בשטויות האלה לא תלמד דברים רלוונטיים כמו איך עובדים התרגילים, למה הם עובדים, מה השרירים שפועלים וכו'...?
ישן 11-12-10, 03:03   #7
dingo
חבר פעיל

ציטוט:
זה לא בקטע רע.
אתה הרי לא הולך להזריק ב3-4 שנים הקרובות, למה שבמקום להתעסק בשטויות האלה לא תלמד דברים רלוונטיים כמו איך עובדים התרגילים, למה הם עובדים, מה השרירים שפועלים וכו'...?
סאב תשמע במקום לזרוק דברים בצורה עוקצנית לאוויר. וכמעט בכול נושא שאתה מגיב אתה
מנסה להוציא את כולם אדיוטים וגם אנשים שמשקעים בפורומים השונים זה לא נראה טוב
במיוחד אם יש לך ידע רב בתחום גם בבילדינג וגם באימוני כוח. במקום לקדם תחברה
בפורום זה נראה שאתה מנסה לעשות משהו אחר
קח תדברים בקטע טוב..
dingo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-12-10, 03:05   #8
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
זה לא בקטע רע.
אחי זה לא הנושא מתי אני הולך להזריק בשנים הקרובות זה עניין שלי.
ידע בסיסי יש לי ולגיל שלי הוא יפה.. אבל זה לא סוף סיפור אני כל יום משתדל ללמוד יותר ולהשקיע יותר בגלל שזה חשוב לי לא בישביל לעשות פוזות על אנשים.
ואתה יודע איך זה לקרוא כמה מאמרים באתרים מפוקפקים זה לא מספיק, אז ידע אחר אני שואב מאנשים מקצועיים יותר וידע אחר יש לך דוגמאות לספרים מאמרים מסויימים שאתה ממליץ לי לקרוא? בשיא הרצינות
תגובה